![]() |
| |||||||
| Genel Sorunlar Oyun, program, İşletim sistemi gibi sorunlarınızı buradan Konu başlığını açıklayıcı olarak yazınız. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: istanbul Yaş: 31
Rep Gücü : 1426 Rep Puanı : 140507 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: windows live messenger açılmıo sadece kolay gelsin diyebilirim..anlamıy orum maalesef
__________________ LA İLAHE İLLALLAH "Ey iman edenler! Allah'tan sakınılması gerektiği şekilde sakının ve ancak müslüman olarak ölün." (Al-i îmran: 102) |
| |
| | #3 (permalink) |
| Administrator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 537410 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: windows live messenger açılmıo konu çöp kutusuna açılmış. istek bölümüne taşındı. bu günlerde messenger'de bir bağlantı sorunu var ondan olabilir. hala devam ediyorsa messenger'i silip baştan yükleyebilirsin.
__________________ ''Kula bela gelmez Hak yazmadıkça; Hak bela yazmaz kul azmadıkça..!'' |
| |
| | #4 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: is†۞ηßٺL
Rep Gücü : 4836 Rep Puanı : 477348 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: windows live messenger açılmıo biraz önce bendede birkaç sorun oldu sessiz harfleri kullanamıyordum arasıra da msn açılmıyor yani msn ile alakalı birşey impalanında dediği gibi silip yeniden yükleyebilirsin.. ben yeniden başlat yaptım düzeldi sen de dene istersen
__________________ ' ![]() ....DüŞ''düŞLEr£.... KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| |
| | #5 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Avni Aker-Deniz Tarafı KaleArkası Yaş: 20
Rep Gücü : 898 Rep Puanı : 88413 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: windows live messenger açılmıo msn de verdiği hata kodunu googlede arat sorununun çözümünü bulursun hata kodu olmadan bişey diyemem
__________________ Kod: <?php echo ' Forum Kurallarına Uyalım Uymayanları Uyaralım '; echo ' Şampiyon olalım,Bize kupalar al,Baş tacı yapalım,Biz seni Ersun Yanal '; echo ' iletişim : jack.sparrow@trabzonum61.com'; echo ' Namı-Diğer Kaptan Jack Sparrow '; ?> ![]() |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| lutfen yardim edin |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |