![]() |
| |||||||
| Genel Sorunlar Oyun, program, İşletim sistemi gibi sorunlarınızı buradan Konu başlığını açıklayıcı olarak yazınız. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) | ||
| ArkadaslaR LütfeN YARDIM..!!! ( directX hatası ) arkadaşlar ben most wantedi bitirmiştim ve silmiştim..şimdi sıkıldım yeniden oynamak için kurmak istedim ama '' DirectX '' istedi..pc'mden silinmiş..ben de netten indirdim...ama kurarken aşagıdaki hatayı aldım ; pc den anlyayanlar yardım bekliorum.. acillll msn adresi vermek yasakmı bilmiorum ama benimki war_lord__92@hotmail .com . yardımlar için şimdiden teşekkürler..:confus ed: :confus ed: :confus ed:
| |||
| |
| | #3 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Rep Gücü : 15 Rep Puanı : 1100 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: ArkadaslaR LütfeN YARDIM..!!! ( directX hatası ) saol anektot ,,şu anda indiriyorum ama galiba olmucak..benim indirdigim de son sürümdü yanii..zaten directx10 xp de çalışmıomuş..ben 9 indirdim ama bu hatayı aldımm |
| |
| | #4 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Rep Gücü : 15 Rep Puanı : 1100 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: ArkadaslaR LütfeN YARDIM..!!! ( directX hatası ) ewet anektod dedini yaptım,,fakat yine aynı hatayı aldım..kurmadı yani..yinede saolasın.. arkadaşlar başka bi fikri olan yokmuu ??? |
| |
| | #5 (permalink) |
| Hızını Alamayan Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: paylaşım diyarından....
Rep Gücü : 918 Rep Puanı : 90676 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: ArkadaslaR LütfeN YARDIM..!!! ( directX hatası ) kardeş senın pc vırus kapmış tara................ ....... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tarattıktan sonra olacaktır........... ..
__________________ ....ThE_bEsT_Of_By_HyPaN iS_@_MuRtİ.... ![]() sorunlarınız icin.... :::....::: msn ...:::... hypanis@sanalkampus. org |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| arkadaslar, lutfen, yardim___, directx, hatasi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |