![]() |
| |||||||
| Genel Sorunlar Oyun, program, İşletim sistemi gibi sorunlarınızı buradan Konu başlığını açıklayıcı olarak yazınız. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Avni Aker-Deniz Tarafı KaleArkası Yaş: 20
Rep Gücü : 898 Rep Puanı : 88413 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: visual basic setup yapma visual basic'in içinde olması lazım bu... ben vardı diye hatırlıyorum...delph i ye yöneldiğim için tam hatırlamıyorum.... birde installsheld programıylada yaparsın....
__________________ Kod: <?php echo ' Forum Kurallarına Uyalım Uymayanları Uyaralım '; echo ' Şampiyon olalım,Bize kupalar al,Baş tacı yapalım,Biz seni Ersun Yanal '; echo ' iletişim : jack.sparrow@trabzonum61.com'; echo ' Namı-Diğer Kaptan Jack Sparrow '; ?> ![]() |
| |
| | #3 (permalink) |
| Üye ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Nerden: ankara Yaş: 19
Rep Gücü : 100 Rep Puanı : 9890 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: visual basic setup yapma arkdaşlar ben buldum:: cevabıunıda yazıyımda belki arayan birisi olur ![]() add ins menüsünden add inn manager dan resimde görüdlüğü gibi ayarlamalar yapılrr ve sıradan söylenen işlemler gerçekleşirr ![]() |
| |
| | #4 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: is†۞ηßٺL
Rep Gücü : 4836 Rep Puanı : 477348 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: visual basic setup yapma Sorularınız ve sorunlarınız için lütfen Genel Sorunlar(online destek) linkini kullanın.. Konu ilgili yere taşınmıştır..Sorun hallolduğuna göre konu kiLiTLi..
__________________ ' ![]() ....DüŞ''düŞLEr£.... KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| setup |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |