![]() |
| |||||||
| Genel Sorunlar Oyun, program, İşletim sistemi gibi sorunlarınızı buradan Konu başlığını açıklayıcı olarak yazınız. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| gelişmiş mod kullanım sorunu arkadaslar bende mi var sadece bilmiyorum ama konulara cevap yazarken gelişmiş moda geçtiğimde yazı rengi font ve şekli aktif degil yan taraftaki simileleride kullanamıyorum neden oldugunu anlamadım yardım ederseniz çok sevinirim.... şimdiden tesekkürler....
__________________ imza yokkk.. ![]() | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: önemli degil
Rep Gücü : 787 Rep Puanı : 77250 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: gelişmiş mod kullanım sorunu chaos bu bende 2 üç günden beri war bende bir an önce düzelir diye düşünüyorum belkide benden kaynaklana bir sey sadece...ama su an hala war...
__________________ imza yokkk.. ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: Konum yok
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 766778 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: gelişmiş mod kullanım sorunu Tarayıcı değiştirme şansın var mı? mozilla ya da opera gibi! Sorunun sen de oldugu bariz çünkü kimsede yok bildiğim kadarıyla bu sorun |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: önemli degil
Rep Gücü : 787 Rep Puanı : 77250 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: gelişmiş mod kullanım sorunu şu an firefox war expoler da war bir de onda deneyim firefox da sorun warsa baska bir tarayıcı kullanırız ne yapalım expoler da normal firefoxum da sorun war chaos konuyu kitleyip silebilirsin ilgilendigin için tekrar sagoll...
__________________ imza yokkk.. ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| kullanim, mod, sorun |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |