![]() |
| |||||||
| Genel Sorunlar Oyun, program, İşletim sistemi gibi sorunlarınızı buradan Konu başlığını açıklayıcı olarak yazınız. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #6 (permalink) |
| --->: mozillayı pc den kaldrdım ama gerisini anlamadım.. operayı denemeyi düşünüyorum ama mozillaya göre daha mı hızlı
__________________ ah fındığım fındığım, dallarına konduğum, vermedi seni bana, sakalını yolduğum... Modifiye Araçlarını Tek Başlıkta Görmek İçin Tıkla Tüm Komik Resimleri Tek Başlıkta Görün MuMİ@sanalkampus.org eminyazgan@hotmail.c om | |
| |
| | #7 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Rep Gücü : 15 Rep Puanı : 1100 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: mozillayı pc den kaldrdım ama gerisini anlamadım.. kesinlikle daha hızlı garantisini veririm. explorer/mozilla son sürüm (2012 mi ne)/opera kullandım.şimdi opera kullanıyorum gercekten süper |
| |
| | #8 (permalink) |
| Admin'in Kuzeni ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: çankaya
Rep Gücü : 2225 Rep Puanı : 219379 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: mozillayı pc den kaldrdım ama gerisini anlamadım.. o zaman bi denemek lazım saolasın cluber00
__________________ ah fındığım fındığım, dallarına konduğum, vermedi seni bana, sakalını yolduğum... Modifiye Araçlarını Tek Başlıkta Görmek İçin Tıkla Tüm Komik Resimleri Tek Başlıkta Görün MuMİ@sanalkampus.org eminyazgan@hotmail.c om |
| |
| | #9 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Rep Gücü : 15 Rep Puanı : 1100 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: mozillayı pc den kaldrdım ama gerisini anlamadım.. hiç ugrasmaya degmez ya bu firefoxla.bende bosuna zaman kaybetmişim wala.zaten firefox eklentilerine gıcık oluyodum ayrıca.önemsizzz... |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| mozillayi, den, kaldrdim, ama, gerisini, anlamadim |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |