![]() |
| |||||||
| Genç FB Tüm Fenerbahçe Taraftarları buraya.... |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() | Haykırdım sesimi avaz avaz yükselterek beni anlamayanlara inat, bu sacmalık diyenlere inat yüksek bir ses tonuyla "Tek Aşkım Fenerbahce" dedim. -Güldüler bana, sonu yok bu islerin dediler. Hayır dedim herseyin bir sonu vardır elbet ama bu sevginin, bu askın sonu yok dedim. -Nereye kadar gidicek dediler Beni beyaz kefene sarıp mezara koydugunuzda bıle terketmıyecegım Fenerbahce'mi dedim, Ölürken bile terketmez Fenerbahce'li aşkını dedim. -Sustular ve anladılar ; Senden asla vazgecmiyeceğimi, bu sevdanın bende ebediyete kadar süreceğini, iyi günde kötü günde her zaman yanında olacagımı, deplasmanlara para biriktireceğimi, hayata dair yasanacak ne varsa Fenerbahcemle yasayacagıma inandılar ve sustular. Bu sefer ben haykırıyorum biz Tribüncüleri Anlamayanlara ; Asıl sizler saçmalıyorsunuz, bir yüreğe kac sevda sığdırıyorsunuz düsündünüzmü? Bizim sevdamızda, kavgamızda Tek'dir,Bir'dir. Unutmayın ; Biz Tribünlerde Haykırırken Sevdamıza; Fener Diye, Siz Manita Kollarında Haykırdınız Boş Sevdalara; Aşk Diye ... |
| | |