![]() |
| | #1 (permalink) |
![]() GERÇEK FENERBAHÇELİLİK Gerçek Fenerbahçelilik,100 YTL Verip 100.Yıl Forması Almak Değildir. Gerçek Fenerbahçelilik Cebindeki Son Paranla Takımın Yanında Olmaktır. Gerçek Fenerbahçelilik İyi Günde Alkışlayıp Kötü Günde Yuhalamak Değildir. Gerçek Fenerbahçelilik İyi Günde de Kötü Günde de Takımına Desteğini Hissettirmektir. Gerçek Fenerbahçelilik Maçtan Önce,Devre Arasında ve Maç Sonunda Görüntü İçin Takımına Tezahuratlarda Bulunmak Değildir. Gerçek Fenerbahçelilik 90 Dakika Hiç Susmadan Bağırarak Takımını Ateşleyip Evine Sesin Kısık Gitmektir.. Gerçek Fenerbahçelilik Benim Kombinem,Biletim Var Sen Ne Halin Varsa Gör Demek Değildir. Gerçek Fenerbahçelilik Renktaş Kardeşini de Maça Sokmak İçin Verdiğin Seferberliktir. Gerçek Fenerbahçelilik Çıkar İçin Rant Sağlamak İçin Takımının Yanında Olmak Değildir. Gerçek Fenerbahçelilik Karşılıksız Sevmektir! Uzun Lafın Kısası; Gerçek Fenerbahçelilik GENÇ FENERBAHÇELİLİKtir.. . "FERİKÖY GFB DEVILS"
__________________ ' Benim Yüküm mü Çok Ağır Ben mi Acizim ? Bu Kavganın İçinde Yoksa Çok mu Sessizim ? Bak Büyüdü Oğlun Anne Hayalleriyle Yürüdü Bilir Yok Yolun Sonu Ama Dinlemez Gider ... | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: fethiye
Rep Gücü : 2224 Rep Puanı : 220943 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Gerçek Fenerbahçelilik .. teşekkürler konu için hastalık gibi virüs gibidir takım tutmtk bir haftadır kendimizde değiliz zaten
__________________ ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| fenerbahcelilik |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |