![]() |
| | #7 (permalink) |
| Süper Üye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: Kayseri Yaş: 17
Rep Gücü : 611 Rep Puanı : 60646 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Bikini Giy Ahmet Çakar! / Beste gzl olmuş sağol
__________________ ..ayRıLmak koLay, unutmaK zoRmuş meğer, haLa yanımdaSın sanki, hiç gitmiyorSun, git artık, yakamı bırak..! ------------------------------------------ ●●● αşкıм∂ıη αмα şiм∂i ηєƒяєтiмѕiη...!●●● ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: Tribünden !!! Yaş: 18
Rep Gücü : 3428 Rep Puanı : 337716 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Bikini Giy Ahmet Çakar! / Beste
sadece beste dedim renktaş..eski bir beste oldugunu bende biliorum..
__________________ ' Benim Yüküm mü Çok Ağır Ben mi Acizim ? Bu Kavganın İçinde Yoksa Çok mu Sessizim ? Bak Büyüdü Oğlun Anne Hayalleriyle Yürüdü Bilir Yok Yolun Sonu Ama Dinlemez Gider ... | |||||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| ahmet cakar, beste, bikini, gfb |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |