![]() |
| |||||||
| Genç FB Tüm Fenerbahçe Taraftarları buraya.... |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #2 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 1 Nerden: Diyarbakır
Ettiği Teşekkür: 224 164 Mesajına 369 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 724564 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: FENERBAHÇE-Konyaspor Maçından Fotoğraflar Semihin parmak emme hareketi sanki yabancı bir futbolcudan alıntı gibi ha? hatırlayamadım şimdi kim olduğunu. Güzel fotograflar |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Kullanıcı No: 16830 Yaş: 31 Nerden: istanbul
Ettiği Teşekkür: 0 5 Mesajına 5 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 140507 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: FENERBAHÇE-Konyaspor Maçından Fotoğraflar saolasın...bende maçtaydım...itfaiye aracıyla gittim
__________________ LA İLAHE İLLALLAH "Ey iman edenler! Allah'tan sakınılması gerektiği şekilde sakının ve ancak müslüman olarak ölün." (Al-i îmran: 102) |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Kullanıcı No: 3932 Yaş: 18 Nerden: Tribünden !!!
Ettiği Teşekkür: 1 17 Mesajına 22 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 300345 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: FENERBAHÇE-Konyaspor Maçından Fotoğraflar Alıntı:
![]() semih biraz (ç)alıntı yapmış Totti'den.. ayrıca içinde sarı-lacivert renkler olan hiç bir resim kötü degildir.. | |
| | |