![]() |
| | #1 (permalink) |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() | 'Tüzüğümüzde var' diyerek Mehmetçik Vakfı'na 1 milyon dolar bağışta bulunan Fenerbahçe Yönetimi, taraftarları da katkı yapmaya davet etti. Bildiri yayınlandı Fenerbahçe'den taraftarlarına anlamlı çağrı. Kulübün resmi internet sitesinde taraftarlara hitaben, “Fenerbahçelile r sıra bizde” başlığı altında bir duyuru yayınlayan yönetim şu çağrıyı yaptı: “Kulübümüz; terör belası karşısında, vatan için hiç çekinmeden canlarını ortaya koyan kahraman Mehmetçiklerimiz’in geride bıraktığı eş, çocuk ve ailelerine destek olan Mehmetçik Vakfı için başlatılan yardım kampanyasına 1 milyon dolarla katılmıştır.” Tüzüğündeki amaç “Yardım kampanyaları çığ gibi büyümekte, buradan gelen paralar giden canlarımızı geri getirmese de, şehitlerimizin geride bıraktıkları için küçük de olsa bir umut ışığı yakmaktadır. Bu paralar, şehit yakınlarının geçiminde, onların çocuklarının eğitiminde kullanılacaktır. Kuruluş tüzüğünde bile, vatan topraklarını savunma amacını vurgulayan Fenerbahçe Spor Kulübü ve onun büyük taraftarının böyle bir kampanyada duyarsız kalmayacağı düşüncesindeyiz.” ‘Katkıda bulunalım’ “Bu nedenle tüm taraftarlarımızı, güçlerinin yettiği oranda, Habertürk Televizyonu’nun başlattığı Mehmetçik Vakfı’na bağış kampanyasına katkıda bulunmaya çağırıyoruz. Taraftarlarımız, bu kampanya dahilinde Avea ve Turcell kullanıcısıysa ‘destek’ yazarak 5610’a, Vodafone kullanıcısıysa 5630’a SMS göndererek, 5 YTL bağışta bulunmuş olacaktır. Ayrıca kampanyaya Habertürk Televizyonu’nun 0212 599 82 86 numaralı telefonundan da katkı sağlanabilir” denildi. |
| | |
![]() |
| Tags |
| fenerbahce taraftari |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |