![]() |
| | #1 (permalink) |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() | ÖZGEÇMİŞ Kariyerime 1995´te test için gittiğim Guarani kulübünde başladım. O tarihte sadece 13 yaşındaydım. Testi geçtim ve Bugre formasıyla oynamaya başladım. Ta ki aynı senenin sonuna kadar orada kaldım. 1995´in şubatının 4´ünde Iracenapolis´te çıktığım ilk maçtan sonra teknik hoca yanıma kadar geldi ve bana ?artık bundan sonra Guarani´nin futbolcusun? dedi. Bunları duyduktan sonra hayallerime başlangıç verdiğimden ve futbol dünyasına girdiğimden dolayı çok sevindim. Çünkü bu öyle bir başlangıçtı ki tüm dünyanın tanıyacağı bir futbolcu olmak için önemli bir şans yakalamıştım. Ancak takımın lojmanlarında benim için bir yatak bile yoktu. Ve hocam o şehirde yaşayan gençlerden birinin ( Gustavo) babasıyla konuştu, onları ikna etti ve beni misafir etmelerini istedi. Böylece bir yıl onların evinde kalmak zorunda kalmıştım. Ertesi yıl ise kulüp bana bir lojman ayarladı artık daha iyi şartlara kavuşmuştum. 17 yaşıma kadar kulübün alt yapısında çalıştım ve ilk defa 1999 yılında Guarani formasıyla ilk profesyonel maçıma Matonense karşı oynadım. Her ne kadar maçı 2-1 gibi bir skorla kaybetsek de maç sonu anketlerde sahadaki en iyi futbolcu olarak seçildim. Bu iyi başlangıç sayesinde Guarani formasını garantilemiştim. Diğer karşılaşmalarda Bugre´ye çok faydam dokundu ve bir çok başarıya imza attım. Bütün yaşadıklarımdan dolayı Guarani´ye çok teşekkür ediyorum çünkü profesyonel kariyerime orada başladım. Guarani´den Yunan futboluna bir geçiş yaptım. Küçük yaşım ve dil bilmememden dolayı kısa süre sonra Brezilya´ya tekrar dönmek zorunda kaldım. O kısa süreye rağmen Londra´da Manchester United gibi çok zorluk rakiplere karşı bile oynama şansı buldum. Yunanistan´da oynadığım o kısa süreden sonra tekrar Brezilya´ya (aynı yıl, 2002´te) döndüm. Doğrudan Guarani´ye dönmüştüm ancak Vanderlei Luxemburgo´nun referansıyla Cruzeiro´ya geçtim. O tarihten bu yana bir futbolcu olarak kariyerimin en güzel günlerini geçirdim. 2003 ve 2004´te Minas şampiyonasını kazandım. 2003´te Brezilya Kupası, ve yine aynı yıl Brezilya şampiyonasını kazandım. Sanırım o zamanki Cruzeiro takımı Pele´li Santos´dan sonraki en iyi takımdı. O kadroda bulunan tüm futbolcular bugün dünyanın en önemli kulüplerinde oynuyorlar. 2005´te Minas şampiyonası final maçında bir sakatlık yaşadım ve o maçta kupayı kaybettik. Ben de sahalardan 7 ay uzak kaldım. 2006´ta tekrar sahalara döndüm. Cruzeiro gibi bana dünyanın en iyi imkanlarını sunan bir kulüpte kaptanlık bazubandını taktım. Bu siteyi tanıdıklarımla ve özellikle de taraftarla daha sıkı bir ilişki kurabilmek için tahsis ettik. Umarım bu site sayesinde sizlere sunduğum olanaklardan son derece memnun olursunuz. Ayrıca destekleriniz bizler için önemli bir güç olacaktır. 2006 sezonunun ilk yarısında Cruzeiro´da çok iyi bir performansla oynuyordum. O sırada Fenerbahçe´den güzel bir teklif aldım. Ve bu sayede tekrar Avrupa futboluna dönme kararı verdim. Ayrıca bu sefer daha tecrübeli ve daha olgundum. Türkiye´ye inişimde havalanında karşılaştığım manzara burada geçireceğim yılların ne kadar güzel olacağını gösteriyordu. Kulübüne gönülden bağlı bir taraftar futbolda ki en güzel şeydir. 2007 yılı Fenerbahçe için çok özel bir yıl. Çünkü kulübün kuruluşunun yüzüncü yılı ve bu sene kulüp olarak çok ciddi başarılar hedefleniyor. Bundan dolayı bu heyecana ortak olmak benim için çok özel bir duygu oldu. Takımda Alex ve Deivid gibi eski dostlarla beraber olmak ve ayrıca Brezilya´da herkesin hayran olduğu Zico gibi bir hocayla çalışmak çok güzel. Ilk yılımda Türkcell Süper lig şampiyonu olduk ki bana göre Brezilya şampiyonu olmaya eşit. Çünkü bana göre süper lig dünyanın en zorlu ligleri arasında . Kupanın dışında beni sevindiren diğer bir hadise ise Galatasaray derbisinde bir gol atmam oldu. Bu yıl ise Süper ligte ve Avrupa arenasında kupa hedefimiz var. Tabii ki zorluğunu biliyoruz ama kendimize güveniyoruz. Bu siteyi tanıdıklarımla ve özellikle de taraftarla daha sıkı bir ilişki kurabilmek için tahsis ettik. Umarım bu site sayesinde sizlere sunduğum olanaklardan son derece memnun olursunuz. Ayrıca destekleriniz bizler için önemli bir güç olacaktır. Saygılar, Edu Dracena Konu c.ronaldo tarafından (06.10.07 Saat 10:29 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Kullanıcı No: 3932 Yaş: 18 Nerden: Tribünden !!!
Ettiği Teşekkür: 1 17 Mesajına 22 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 300345 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Edu Dracena GENEL BİLGİLER Adı-Soyadı Eduardo Luiz Abonízio de Souza Lakabı Edu DracenaDoğum tarihi 18/05/1981 Doğum yeri Dracena-SPKilo ve Boy Esmer / 81 Kg / 1,87 cmAnne-Baba adı João Luiz de Souza Neuza Fátima Abonízio de Souza Kardeşleri Renato Abonízio de Souza e Andréia Abonízio de Souza Beğendiği bir huyu Samimi ve içten oluşuAyakkabı Numarası 42En çok sevdiği yemek Tabakta AmericanoSevdiği hayvan Köpekİdol olarak gördüğü kişi Ayrton SennaHayalindeki araba Porsche Carrera Tercih ettiği Parfüm 212 Carolina Herrera Tercih ettiği müzik SertanejoUnutamadığı film GladyatörTercih ettiği mekan EvimFavori şehri Dracena Favori ülkesi BrezilyaEğlencesi Arkadaşlarla beraber olmakHobi olarak Tv izlemekGüzel bir karakter olarak Samimiyet ve içtenlikBir eksikliği İnsanların arkasından değil, yüzüne konuşması!Korkusu Ölüm korkusu Hayali Brezilya milli takımıyla Dünya Kupasını kaldırmakGezmeye gitmek istesen Yunanistana giderdimBeğendiğin Kadın, Annem Bir cümle söylesen, İstemek, başlı başına bir güçtürKariyerinde unutamadığın bir karşılaşma, 2004 yılında, Cruzeiro ile Atlético-MG?ye karşı oynadığımız Minas şampiyonası Final maçı. ( O maçta Şampiyon olmuştuk)Bir kitap, Benim peynirimle kim oynadı? Arkadaşların, Cebola, Juninho, Neto, Abobrão, Martinez e CarlinhosFutbolun güzel bir yanından bahsetsen, Herkes tarafından tanınıyorsun.Futbolu n kötü tarafı nedir peki? Özel hayatın kalmıyorFutboldaki en güzel an? Gol atmak.Futboldaki en kötü an? SakatlanmakSenin için Unutulmaz takım 2003?teki Cruzeiro takımı ? Üç ayrı kupanın ŞampiyonuNeden tiksinirsin? AldatmayıMensagem para o Fã ?Samimiyet, kararlılık ve inanç. Bu üç kelime hayat boyu karşılaşacağımız zorlukları aşmamız için bize yardımcı olacaktır. Önemli olan şey, güzel olan şeyi yaptığın müddetçe o şey mutlaka karşına çıkacaktır, ona göre yaşa. Aynı şey yaptığın kötülükler için de aynıdır. Desteğinizden ve verdiğiniz pozitif enerjiden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Hepinizi Tanrıya emanet ediyorum.? Konu c.ronaldo tarafından (06.10.07 Saat 10:30 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Kullanıcı No: 3932 Yaş: 18 Nerden: Tribünden !!!
Ettiği Teşekkür: 1 17 Mesajına 22 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 300345 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Edu Dracena OYNADIGI KULÜPLER ![]() Kulüp Guarani - Campinas Sezon 1995 - 2002 resmi internet sitesi http://www.guaranifc.com.br ![]() Kulüp Olympiacos (Grécia) Sezon 2002 - 2002 resmi internet sitesi http://www.olympiacos.org ![]() Kulüp Cruzeiro Esporte Clube Sezon 2003- 2006 (27.agosto) resmi internet sitesihttp://www.cruzeiro.com.br ![]() Kulüp Fenerbahçe Sezon 2006 (27.agosto) - atual resmi internet sitesi http://www.fenerbahce.org |
| | |