![]() |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Bursa-İstanbul-Edirne
Rep Gücü: 3007 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Utan Rüştü!!! sadece şu yazılarla bile o kadar emeğin hiçbir anlamı kalmıyor bence.Harbiden ayıp yapılan bu adama.Yeri geldi sakat sakat oynadı,yeri geldi sanki tek suçlu oymuş gibi sopa yedi,çoluğu çocuğuna küfürler edildi.Ve hala utanmadan devam ediyor haksızlıklar.Bu ne geri zihniyet bu ne adaletsizliktir.Adam profesyonle futbolcu ve yaşı gereğiyle bir kaç senesi kaldı ve oynayacağı bir takıma transfer oldu bundan doğal bişi yok.İyi çocukken ciklet aldığı bakkal remzi de çıksın yazık sana be o kadar ciklet verdim yuu çeksin.Bunlar çok komik ve geriiii
__________________ Kul Köle Olma İşini Yap,Kedi Gibi Pusma Ayağa KALK!!! ------------------------------------------- ![]() iletişim: deltri@sanalkampus.o rg |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: Tribünden !!! Yaş: 18
Rep Gücü: 2992 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Utan Rüştü!!! arkadaşım 1.si biz fenerbahçeliler hiç bir zaman rüştü nün ailesine küfür etmedik etmeyiz!!!bizi başkalarıyla karıştırma... 2.si biz sadece verdigimiz emegin karşılıgını istemiştik..ama demekki para fenerbahçeden daha önemliymiş rüştü için..
__________________ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Bursa-İstanbul-Edirne
Rep Gücü: 3007 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Utan Rüştü!!! komik bunlar.ya rüştü barca dönüşü küfür yemedi mi ondan bikaç sene önce arabasının içinde hem de tekme tokat dayak yemedi mi onları da gs li ya da bjk liler yaptı dimi? sadece gülüyorum ve buna başka yorum yapmıyorum
__________________ Kul Köle Olma İşini Yap,Kedi Gibi Pusma Ayağa KALK!!! ------------------------------------------- ![]() iletişim: deltri@sanalkampus.o rg |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: Tribünden !!! Yaş: 18
Rep Gücü: 2992 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Utan Rüştü!!! arkadaşım ben rüştü ye küfür edilmedi demedim sen okudugunuda anlamıosun...AİLEsin e küfür edilmedi dedim..ayrıca onu yapanlarda GFB den deildir dönemin yönetiminde bulunan kesime muhalefet eden kişilerin adamlarıdır..
__________________ |
| | |