![]() |
| | #1 (permalink) |
| Bugün maçı caddede takip ettim. Sabah, öğlen 6s formalı, kanları kaynayan gençler heryerdeydiler. İzlediğim mekanda oldukça fazla sayıda 6s taraftarı vardı. Laf ediyolar fln bizde 3 arkadaşız ve moralmen sıfırız. Bunlar nasıl caddeye gelipte bunları yapabiliyor diye. Neyse maç bitti caddeye çıktık programda bir arkadaşın evine gidip kederlenmek vardı ki o sırada bir bağırış bir çağırış, güçlü bir tezahürat ama çok uzaktan geliyor. Anlamadık ilk önce. Etrafımız boşalmaya başladı bir anda kaçışan 6sliler koşanlar fln. Sesler yaklaştıkça güçleniyor, derken ''AŞKIIINLA OLDUK DERBEDEEEER...! '' sesleri caddeyi inletmeye başladı. Hemen ardından ''Haniii o tüylerinii yolduğumuz beşiktaaaaş..'' besteleriyle Fenerbahçe Taraftarı, Fenerbahçe'nin kalesini, yani Bağdat Caddesini eziklerden arındırmaya geliyorlardı. İçlerinde daha çok yaşlı ve eski tribüncülerden oluşan kişiler vardı. Pepe'yi de görür gibi oldum ama yanlışlık olmasın, oydu sanırsam. Neyse biz de hemen programı iptal edip doğruca gruba doğru koştuk ve aralarına karıştık. Yürüdükçe 6sliler patlak vermeye başladılar tabi. Havada uçuşan bira şişeleri, yerde yatan 6s liler, sarı ve kırmızı renklerine bürünmüş arabaların tepesine çıkmış, bağıran Fenerbahçeliler, bir anda heryeri sarmaya başladı. Sokak aralarında kovalamacalar yaşandı. En sonunda polis gelip dağıtmaya çalıştı grubu ama 5000 civarındaki topluluğu dağıtmak zor. Aynı şekilde geri dönüp ters istikamette yürümeye başlamıştıkki gruptan ayrıldık. Sonuçta cadde 6s lilerden arındı... Benim anlamadığım bunlar kim olupta Bizim KALEMİZDE bunları yapabiliyor? Lütfen daha dikkatli olalım ve her maç öncesi caddeyi bayram havasına dönüştürelim. Ben demiyorum ki 6s liler gelsinde kavga çıkartalım. Benim dediğim şeklinizi, yani FENERBAHÇELİ olduğunuzu belli edinki, tırssınlar ve terketsinler kalemizi. Bunları yazma gereği duydum çünkü bu sabah ve öğlen gördüğüm şeyler yüzünden şoka girdim. Daha dikkatli olunması gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca KALEMİZ i korumaya gelen bütün FENERBAHÇElilerede teşekkür ediyorum. ALINTIDIR!!!
__________________ ' Benim Yüküm mü Çok Ağır Ben mi Acizim ? Bu Kavganın İçinde Yoksa Çok mu Sessizim ? Bak Büyüdü Oğlun Anne Hayalleriyle Yürüdü Bilir Yok Yolun Sonu Ama Dinlemez Gider ... | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| bagdat caddesi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |