![]() |
| | #1 (permalink) |
| Öyle Bir Sevgi ki Tarif Edilmez... Hani Yılmaz Erdoğan'ın Bir Şiiri Var ''Yeni Bir Sayfada Sana Bakmak'' isimli orda diyor ya '' Şiir Yazılabilir Süresi Öbürlerinden Uzun Bir Ömür Üzerine Bir Beyaz Kağıda Herşey Yazılabilir Senin Dışında '' Yazılmıyor işte... 3 harf 5 heceden oluşmuyor senin sevgin... Sarılara Boyandık, Lacivertler Kuşandık, Sabahları Senin İsminle Senin Marşlarınla Senin Renklerinle Uyandık, Gece Olduğunda ise Senin Kokunu İçimize Çekip Seninle Gözlerimizi Kapattık. Kitaplarımızın Sayfalarında Sen vardın, Duvarlara Bakıyorduk Senin Renklerin, Gökyüzüne Dalıyorduk Şanlı Bayrağın... Çakıl Yollarda Koştuk Bir Yıl Boyu, Yeri Geldi Yorulduk Düştük ama Kalkmasını Bildik, Yeri Geldi İtildik Ama Cevap Vermesini Bildik, Yolun Sonuna Geldik İlerde Bir Çizgi Var Gözle Görülen Onuda Geçtik İlk Geçen Olmasakta... Anlıcan Yendiğinde Sevmedik Yenildiğinde Sevdiğimiz Kadar... Dedim ya... 3 harf 5 heceden oluşmuyor senin sevgin... Sığmıyor satırlara, taşıyor kumsallara vuran dalgalar gibi... Ne tarifin var Ne limitin, Aşkının ismi yok Varolan sadece resmin. ALINTIDIR
__________________ ' Benim Yüküm mü Çok Ağır Ben mi Acizim ? Bu Kavganın İçinde Yoksa Çok mu Sessizim ? Bak Büyüdü Oğlun Anne Hayalleriyle Yürüdü Bilir Yok Yolun Sonu Ama Dinlemez Gider ... | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| fenerbahce |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |