![]() |
| | #1 (permalink) |
| Peki Fenerbahçe de bizi Görecek mi Vizonteleden bir kesit hepimiz güldük izlerken peki Zeki Mürende bizi görecek mi Fenerbahçe nedir? Sadece 1907 de kurulmuş bir klüp olmadığı kesin bizim için. Belki arkadaşlarımıza ailemize eşimize dostumuza çok saçma geliyor Fenerbahçemizin hayatımızın bir parçası olması. Herkes elinden geldiğince yerine getirmeye çalışıyor Fenerbahçeliliğin gerektirdiklerini durumumuz olsun olmasın formamızı alıyoruz maçlara gidiyoruz Ev arkadaşımla aramızda geçen bir konuşma aktarmak istiyorum sizlere kendiside Fenerbahçelidir. Chelsea maçı için İstanbula geldiğim zaman 1 hafta daha kalıp Siena Kayseri ve Bjk cola turca maçlarınıda izledim birde uçakla dönünce haliyle biraz ekonomi çatladı arkadaştan bir miktar bor aldığım zaman bana Ali Suat Fenerbahçe dedi dünya şampiyonu olsa kadronun tamamı dünya yıldızı olsa dedi sana bir faydası olur mu dedi mutluluk verir ama karnını doyurur mu okulunu 4 yılda bitirmeni sağlar mı ki okulun devamsızlık yüzünden uzadı uzayacak otur evinde izle maçını sevin bitsin dedi. İnternete girince sadece Antu GFB gibi sitelerde bulunuyorsun yazık değil mi zamanına Daha sonra düşündüm acaba dedim haklı olabilir mi Niye dedim duvarım sarı lacivert niye Fenerium ürünleri giyiyorum klubün benden yılda kazanacağı 300 500 e ihtiyacı mı var bu kadar seviyoruz havaalanlarında karşılıyoruz el bile sıkışamıyoruz. Yönetim desen hiç birimizi tanımıyor bilmiyor acaba diyorum komplo teorisi mi bu bizi Fenere bağlayıp bazı şeyleri görmemiz mi engelleniyor çıldıracak gibi oluyorum gözlerim doluyor neden diyorum daha sonra bu video yu izliyorum şükürler olsun Fenerbahçeliyim diyorum. Sonra Londradaki maçı arkadaşlarla toplanıp okulda izliyoruz Lampard 2. golü attığı zaman içimdeki umutların tükendiğini anlıyorum başlıyorum ağlamaya ama üzüntüden mi gururdan mı kestiremiyorum çıkıyoruz maçtan sonra okuldan kampusü ve öğrenci semtini meşaleleri yakıp Aşkınla olduk derbeder diye inletiyoruz ardından Küme düşsen ne olur şampiyonluğu son maçta kaybetsen de ne olur Bazı şeyleri yeni yeni anlıyorum meğer bedenimi ele geçirmiş bırakmıyor bende bırakmak istemiyorum insanlar bunun adını fanatiklik holiganlık hatta psikopatlık manyaklık koyuyor ben ise gerçek sevda koyuyorum. Takımını böyle sevenler genelde Fenerbahçelidir benim gibi fazla gs li bjk li tanımam budur bizi ayrıcalıklı yapan budur 17 sinden farkımız üzerimizde oynanan oyunlar bizi çıldırtıyor elimizden çalınanlar Adnan Polat ve Yıldırım Demirören gibileri görünce sevgimiz artıyor başkanımıza olan. Yazımı büyük üstadın bir sözüyle sonlandırıyorum. "Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü‚ ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte‚ adı konamaz" ALINTIDIR...
__________________ ' Benim Yüküm mü Çok Ağır Ben mi Acizim ? Bu Kavganın İçinde Yoksa Çok mu Sessizim ? Bak Büyüdü Oğlun Anne Hayalleriyle Yürüdü Bilir Yok Yolun Sonu Ama Dinlemez Gider ... | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| fenerbahce |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |