![]() |
| | #1 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() | KRAL ın heykeli dikilecek... Heykeli dikilecek Tanju Çolak'ın 240 gollük rekorunu egale ederek tarihe geçen Hakan Şükür'ün Florya Metin Oktay Tesisleri'ne heykeli dikilecek. Önümüzdeki hafta yapılacak yönetim kurulu toplantısında bu konu gündeme alınacak. Eğer yönetimde kabul edilirse Metin Oktay'ın heykelinin yanına Hakan'ın heykeli dikilecek. Adını tarihe bir kez daha altın harflerle yazdırmanın gururunu yaşayan Hakan Şükür, heykelinin dikilmesi fikri için “Eğer böyle bir şey gerçekleşirse benim dışında öncelikle çocuklarım için muhteşem bir hatıra olur. Bunun düşünülmesi bile beni gururlandırıyor. Adımım Metin Oktay gibi Tanju Çolak gibi isimlerle yan yana anılması çok hoş. Benim de adımın tarihe geçmesi sevindirici. Şu anda Tanju Ağabeyi yakaladım. Ama rekoru kırmak istiyorum” dedi. KAYNAK:AKŞAM, WEBASLAN.COM 9 KRAL HAKAN ŞÜKÜR 9 |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Kullanıcı No: 9762 Nerden: Bursa-İstanbul-Edirne
Ettiği Teşekkür: 0 11 Mesajına 14 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 296856 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: KRAL ın heykeli dikilecek... bence hakediyor tüm kalbiyle hizmet etmiş bir oyuncu |
| | |
![]() |
| Tags |
| galatasaray, hakan sukur, kral |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |