![]() |
| | #1 (permalink) |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() | Galatasaraylı Necati Ateş, 2 yıldır giydiği 10 numaralı formasını yeni transfer Lincoln'e vereceğini söyledi. ![]() ![]() Tecrübeli futbolcu, sarı-kırmızı kulübün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, ''Yeni takım arkadaşımız Lincoln'ün transferinin hem kendisine hem de Galatasaray camiasına hayırlı olmasını canı gönülden dilerim. Lincoln idarecilerimiz aracılığıyla iki sezondur taşıdığım 10 numarayı benden rica etmiştir. Kendim ve takım arkadaşlarım adına bir hoş geldin armağanı olarak, 10 numarayı Lincoln'e hediye ettim" dedi. Necati, "Önümüzdeki dönemde memleketim İzmir'i simgeleyen 35 numaralı formayı giyeceğim'' diye konuştu. FORMALAR SATIŞA SUNULDU Öte yandan Galatasaray'da transferi gerçekleşen Cassio de Souza Soares Lincoln'ün forması satışa sunulurken, taraftarlar Brezilyalı futbolcunun formasına büyük ilgi gösteriyor. Mecidiyeköy'deki Galatasaray Store'de satışa sunulan ve ilk olarak 5 bin adet basılan 10 numaralı 'Lincoln' formalarının, sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından büyük ilgi gördüğü açıklandı. .userRating,.doThis{ padding:6 0 6 0;background-color:#F3F3F6;border-bottom olid 1px #A4ABC1;border-top olid 1px #A4ABC1;width:460;} .t1{font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;} .b{font-weight:bold;} .f11{font-size:11px;} .c000{color:#000000; } .bulletRedSmall{font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;color: #CC0000;font-size: 65%} .textMedBlack{font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:70%;line-height:140%;font: normal; color: #000000} .dSp{width:135px;pad ding-right:10;margin-left:10px} .dIc{height:20px;ver tical-align:middle} |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Brian MoLko ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 3 Yaş: 20 Nerden: Ankara
Ettiği Teşekkür: 0 1 Mesajına 1 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 65677 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Necatiden 10 Numara Jesti Jest diiL..10 Numarayı Tasıma SorumLuLugu Bu..CunKu O Formanın Hakkını Veremiodu!..
__________________ вєиιм уαиı£ѕαмα£αяıм , кєиdιмdє göяdüğüм уαи£ış£αяı düzєℓтє¢єк ιяαdєм уσктυя... dσкυиdυğυм нєя şєу кυяυя νє υмυтѕυz£υктαи , кυşкυ¢υ£υктαи , нιççι£ιктєи σ£υşαи вιя ριѕℓιк ιçιиdє , gözdєи кαувσ£υя.... ιşтє вυ вєим..уα∂α вєℓкι ѕєи... İletisim: SorunLarınız Icın: destek@sanalkampus.o rg RekLam Icın: reklam@sanalkampus.o rg MaiL & MSN: inferno@sanalkampus. org |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Kullanıcı No: 3932 Yaş: 18 Nerden: Tribünden !!!
Ettiği Teşekkür: 1 15 Mesajına 20 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 300345 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Necatiden 10 Numara Jesti necati o takıma layık bir futbolcu deil..ben bunu her zman söledim öznti takılan bir kişilik oyüzden gs ye hiç bir yararı dokunmadı şimdiye kadar |
| | |
![]() |
| Tags |
| necatiden, numara, jesti |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |