![]() |
| | #6 (permalink) |
| --->: Yılın derbisi Galatasaray'ın Galeri Ben bir Beşiktaşlı olarak artık Galatasarayın bu işi bırakacağını zannetmiyorum 2 sene önce Fenerbahçe gibi son hafta puan kaybıyla şampiyonluğu vermez ama tabi top yuvarlak ve trabzonunda görülecek bi hesabı var... ![]() Bütün takımları şimdiden kutluyorum en çokta Yiğidoları | |
| |
| | #7 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Avni Aker-Deniz Tarafı KaleArkası Yaş: 20
Rep Gücü : 898 Rep Puanı : 88413 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Yılın derbisi Galatasaray'ın Galeri birincisi kendi beceriksizliğimiz değil 96 da neler olduğunu herkes ii biliyo... sanki savaş varmış gibi ali şen laflarıyla binlerce asker yığdılar stada güvenlik diye.... milletin aranmadık yerini bırakmadılar utanmasalar futbolcuları bile arayacaktı o baskıda o şeyde sahaya çıkmamız bile yeter.... ikincisi bizim için fenerbahçe maçları her zaman önemlidir....feneri yenelim küme düşmeye razıyız o derece yani...bizim fenerle oynadığımız her maç bir rövanş olmuştur olacaktırdaa.... Söliceğim tek şu başkada bişi demicem bu konu hakkında.... Bizim futbolcularda birazcık şeref birazcık haysiyet varsa (ki çoğunda yok) feneri o sahadan çıkartmazlar sahaya gömerler....
__________________ Kod: <?php echo ' Forum Kurallarına Uyalım Uymayanları Uyaralım '; echo ' Şampiyon olalım,Bize kupalar al,Baş tacı yapalım,Biz seni Ersun Yanal '; echo ' iletişim : jack.sparrow@trabzonum61.com'; echo ' Namı-Diğer Kaptan Jack Sparrow '; ?> ![]() |
| |
| | #8 (permalink) |
| Süper Üye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: Kayseri Yaş: 17
Rep Gücü : 611 Rep Puanı : 60646 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Yılın derbisi Galatasaray'ın Galeri işte farkımız tarzımız CİMBOMLU olmamız
__________________ ..ayRıLmak koLay, unutmaK zoRmuş meğer, haLa yanımdaSın sanki, hiç gitmiyorSun, git artık, yakamı bırak..! ------------------------------------------ ●●● αşкıм∂ıη αмα şiм∂i ηєƒяєтiмѕiη...!●●● ![]() |
| |
| | #9 (permalink) |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: Tribünden !!! Yaş: 18
Rep Gücü : 3428 Rep Puanı : 337716 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Yılın derbisi Galatasaray'ın Galeri ok bende sana son olarak şunu söyleyecem madem bu tür olaylara bu kadar alınıyosunuz zorunuza gidiyo uefa kupasında sefil rumlar futbolcuların çoraplarını bile çıkarttıdı güvenlik gerekçesiyle onlara niye alınmadınız !(?)onları niye avni akere gömmediniz ! ve ya gömemediniz !!!
__________________ ' Benim Yüküm mü Çok Ağır Ben mi Acizim ? Bu Kavganın İçinde Yoksa Çok mu Sessizim ? Bak Büyüdü Oğlun Anne Hayalleriyle Yürüdü Bilir Yok Yolun Sonu Ama Dinlemez Gider ... |
| |
| | #10 (permalink) |
| AĞIR ABİ ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Nerden: Ankara
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 1289103 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Yılın derbisi Galatasaray'ın Galeri Konuyu başka mecralara çekmektense, Kısa bir kutlama mesajı yazmanız daha şık olurdu diye düşünüyorum,,, Kilit...
__________________ ![]() ![]() |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| fenerbahce, galatasaray, galatasaray fenerbahce, galatasaray fenerbahce derbisi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |