![]() |
| |||||||
| Futbol Futbol ligleri, takımlar, turkcell super lig, iddaa beşiktaş fenerbahçe galatasaray en iyi goller videolar hepsi burada |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Administrator ![]() ![]() | İsviçre'nin Kurada Yıkıldığı An Kura çekimi ilginç görüntülere sahne oldu. Türkiye kurada çıkınca, İsviçre işte böyle yıkıldı; ![]() 13. Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'nin kura çekimi iki gün önce İsviçre'de yapıldı. Kura çekiminde Türkiye A grubuna çıkınca, İsviçreliler'in üzüntülü ifadeleri fotoğraflara böyle yansıdı. ![]() İsviçre ile 2006 Dünya Kupasına katılma yolundaki baraj maçında takılmıştık. Şükrü Saracoğlu'ndaki olaylı maçın ardından futbolcularımız ve takımımız yüklü cezalar almıştı. Hesap zamanı geldi... İsviçre ile rövanş vakti... İsviçre basını çekilen kurayı böyle değerlendirdi; Le Temps: “Türkler’i iyi tanıyoruz. Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yaşanan taşkınlık hâlâ hatıralarda. 2006 Dünya Kupası’na gidemeyen Türkiye 11 Haziran’da intikam arayacak. Umarız bu kez önceki randevudan daha centilmence bir mücadele yaşanır. Norveç’i yenerek finallere katılan Türkiye, her zaman güçlü bir rakip.” İsviçreli futbolcular ise kura çekimi ile ilgili olarak faklı yorumlar yaptı. Şükrü Saracoğlu’ndaki olaylı maçın kahramanı olan Benjamin Huggel, olayları unutmak istediğini vurguladı. Olaylarda kavgaya karışmayan oyuncular ise daha sert ifadeler kullandı. Pascal Zuberbühler: “Türkleri yenebiliriz, yenmemiz lazım”. Cabanas: “Süper. Türkiye karşısında gaza basarız. 2 yıl önce dağıtmıştık. Evimizde paketleriz”. Frei: “Türkler olağanüstü motive olacak ve kesinlikle bizi yenmek isteyecekler”. Daniel Gygax: “Türkler’i biliyorum! Kura çekiminde Fatih Terim’in nasıl güldüğünü gördüm. Türkler intikam almak istiyor”. Benjamin Huggel: “Nahoş bir grup. Türkiye ile olan tarih benim için geçti. Unutup gömmemiz gerekiyor. Önümüze bakalım”. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Kullanıcı No: 1268 Nerden: SaqaryA
Ettiği Teşekkür: 0 1 Mesajına 1 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 153603 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: İsviçre'nin Kurada Yıkıldığı An Cabanas: “Süper. Türkiye karşısında gaza basarız. 2 yıl önce dağıtmıştık. Evimizde paketleriz”. bu yoruma çok kısdım bakalım kim kimi paketliyo gorecez |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Mega Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Kullanıcı No: 20702 Yaş: 24 Nerden: tavan arasında
Ettiği Teşekkür: 0 3 Mesajına 3 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 109631 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: İsviçre'nin Kurada Yıkıldığı An turnuvada bizi ki yenerse yensin gocunmam ama işviçre bizi yenerse işte o zaman kahır olurum ![]() saygılar
__________________ geçenin karanlığı değil beni korkutan sensizliğin verdiği acıdır beni yıldıran ölüm değildirdir beni ürküten o buğulu gözlerinden mahrum kalmaktır beni çıldırtan saygılar |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Kullanıcı No: 5013 Nerden: melekler şehrindenn :))
Ettiği Teşekkür: 292 131 Mesajına 267 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 735487 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: İsviçre'nin Kurada Yıkıldığı An kurada böyleyse maçı kazandığımızda da surat ifedelerini görmek isterim ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Kullanıcı No: 3932 Yaş: 18 Nerden: Tribünden !!!
Ettiği Teşekkür: 1 16 Mesajına 21 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 300345 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: İsviçre'nin Kurada Yıkıldığı An Alıntı:
biz TÜRKÜZ istedigimiz zaman yapamayacagımız şey alamayacagımız maç yok!!! sizin kendi sahamız dediğiniz sahada sizden daha çok taraftarımız olur agzınız açık kalır!!! bütün bunlardan sonra hiç sevmememe bir yunan olan zagorakis e de tşkr etmek istiyorum bizi tekrar isviçre ile karşılaştıran kurayı çektigi çektigi için | |
| | |
![]() |
| Tags |
| isvicrenin yikildigi an |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |