![]() |
| |||||||
| Futbol Futbol ligleri, takımlar, turkcell super lig, iddaa beşiktaş fenerbahçe galatasaray en iyi goller videolar hepsi burada |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #6 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() | Cevap : Gözümüz kura torbasında bencilllikle alakası yok be c.ronaldo ben bir fanatik GALATASARAY lı olarak fb nin tüm avrupa maçlarını izleyip vede her maçında sesim ksılmıştır... ![]() ama fb ye hiçbir zaman destek VERMEM!!! GALATASARAYlılığıma bir hakarettir bu...
__________________ NE HASTA BEKLERDİ SABAHI, NE TAZE ÖLÜYÜ MEZAR, NE DE ŞEYTAN BİR GÜNAHI, BENİM SENİ BEKLEDİĞİM KADAR..... ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Join Date: Apr 2007 Kullanıcı No: 3932 Age: 18
: 1 Rep Puanı : 300345 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap : Gözümüz kura torbasında Quote:
__________________ ![]() | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() Join Date: Jul 2007 Kullanıcı No: 10957
: 0 Rep Puanı : 414 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap : Gözümüz kura torbasında Avrupa maçlarında takım ayırt etmemek lazım.. Şuda var tabi yensinler istiyoruz ama.. Şimdi GS yada FB yenildi diye üzülecek halimizde yok.. Maçtan sonra ne halleri varsa görsünler.. Ayrıca yarın FB'nin işi çok zor. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Join Date: Jun 2007 Kullanıcı No: 8689 Age: 17
: 0 Rep Puanı : 44847 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap : Gözümüz kura torbasında GALATASARAY bu sene iyi iş yapar diye düşünüyorum... fb zaten kolay rakipte olsa işi zora sokuyo vede yapamıo... bizimde kötü tecrübelerimiz oldu tabi(trömsö)...ama başarılarımız daha fazla(real madrid)...
__________________ NE HASTA BEKLERDİ SABAHI, NE TAZE ÖLÜYÜ MEZAR, NE DE ŞEYTAN BİR GÜNAHI, BENİM SENİ BEKLEDİĞİM KADAR..... ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Join Date: Apr 2007 Kullanıcı No: 3932 Age: 18
: 1 Rep Puanı : 300345 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap : Gözümüz kura torbasında arkadaşım başarılarımız diosun ama bunları geçmişe bakarak sölüosun ve onların hepsi geçiciydi fenerbahçe kalıcı bişeyler yapmak istio ve başarı istiosan al sana başarı 40 yıldır kendi evinde yenilmeyen manchester united i yendik ama bu başarı deildir...
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Tags |
| gozumuz, kura, torbasinda |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |