![]() |
| |||||||
| Futbol Futbol ligleri, takımlar, turkcell super lig, iddaa beşiktaş fenerbahçe galatasaray en iyi goller videolar hepsi burada |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Administrator ![]() ![]() | Neden Barca'yı Seçti? Henry: Barça'yı futbolu, tarihi ve stadı için seçtim... ![]() İngiltere'nin Arsenal Kulübü'nde 8 yıl futbol oynadıktan sonra İspanya'nın FC Barcelona takımına transfer olan Fransız futbolcu Thierry Henry, ''Barça'yı futbolu, tarihi ve stadı için seçtim'' dedi. Barcelona'da çok mutlu olacağına emin olduğunu ifade eden yıldız futbolcu, ''Ama yine de Arsenal taraftarını çok özleyeceğim. Her türlü durumda beni desteklediler. Kötü oynadığım zamanda da yanımdaydılar. Her zaman kalbimde olacaklar'' diye konuştu. Henry'nin transferi için Barcelona'nın Arsenal'e 24 milyon Avro verdiği ve gelecek sezon ligde şampiyon olması ve Şampiyonlar Ligi'ni kazanması durumunda İngiliz Kulübü'ne 3 milyon Avro daha ödeme yapacağı bildirildi. Gelecek hafta başında Barcelona'ya gelip resmi imzayı atacak Henry'nin, Barcelona'nın efsanevi futbolcularından Johan Cruyff'un 14 numaralı formasını alacağı belirtildi. Öte yandan, Barcelona Kulübü'nün yöneticileri, Henry'nin transferine rağmen kulüpteki diğer yıldız futbolculardan Ronaldinho, Eto'o, Messi ve Deco'nun kalacağını söyledi |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Hızını Alamayan Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Kullanıcı No: 3920 Nerden: paylaşım diyarından....
Ettiği Teşekkür: 0 3 Mesajına 3 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 90676 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Neden Barca'yı Seçti? paylaşım icin tşkler........
__________________ ....ThE_bEsT_Of_By_HyPaN iS_@_MuRtİ.... ![]() sorunlarınız icin.... :::....::: msn ...:::... hypanis@sanalkampus. org |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Kullanıcı No: 3932 Yaş: 18 Nerden: Tribünden !!!
Ettiği Teşekkür: 1 15 Mesajına 20 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 300345 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Neden Barca'yı Seçti? ben 2 sene önce bir haber okumuştum gazetede habere göre adidasın sponsoru oldugu tüm yıldızları ispanyada ki kalesi olan real madrid e topladıgını gören nike o zaman için kadrosu en müsait olan barcelona yönetimiyle bir araya gelmiş ve real madride (adidasa) karşı kendileri de barcelona yı nike ın yıldızlarıyla süper bir takım yapacaklar henry i de sözleşmesi geregi 27 yaşını bitirdikten sonra (bu tam bu yıla denk gelio) alacaklardı...inanma yıp gülmüştüm henry nasıl ayrıılacak die ama gerçek oluo bakalım nike ın yıldızlar toplulugu nasıl olacak..paylaşım için saol.. |
| | |
![]() |
| Tags |
| neden, barcayi, secti |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |