![]() |
| |||||||
| Futbol Futbol ligleri, takımlar, turkcell super lig, iddaa beşiktaş fenerbahçe galatasaray en iyi goller videolar hepsi burada |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Sevinmek Marifettir [Foto Galeri] ![]() Milyonlarca futbolseveri "gol" diye ayağa kaldıran bazı futbolcular, yaşadıkları gol sevinçlerileriyle attıkları gollerin bile önüne geçecek renkli görüntüler oluşturmayı başarıyor. İşte serinin ilk bolümü.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konu BLasTeaR tarafından (08.05.08 Saat 05:37 PM ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: Tribünden !!! Yaş: 18
Rep Gücü : 3428 Rep Puanı : 337716 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Sevinmek Marifettir [Foto Galeri] crouch unutulmuş diyecektim ki unutmamışlar
__________________ ' Benim Yüküm mü Çok Ağır Ben mi Acizim ? Bu Kavganın İçinde Yoksa Çok mu Sessizim ? Bak Büyüdü Oğlun Anne Hayalleriyle Yürüdü Bilir Yok Yolun Sonu Ama Dinlemez Gider ... |
| | |
| | #4 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: Burda =) Yaş: 17
Rep Gücü : 1856 Rep Puanı : 183454 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Sevinmek Marifettir [Foto Galeri]
saygılar demeden gecemeyecem sanırım eheuhuehe![]() cok güzel sevinmişler onnar yha
__________________ HerKeS Düşman Herkes Riyakar Bir Tek SEn kaLdın yanıMda..... ![]() Hani GÖrmek İSterya GÖzlerİn Bir SAniye icin Canını VEriRsin ÖlürkEn biLE yanımdA Ol SEvDİğim CenNNEt Bile CEkilmez SEnsİz | |||||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| foto galeri, futbol, sevinmek marifettir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |