![]() |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Kullanıcı No: 4045 Nerden: JerusAlem
Ettiği Teşekkür: 324 76 Mesajına 158 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 565286 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Çağan Irmak |Bana old and wise çal| 1998 ölürüüüüm ortak müthişsin ben açıcaktm ![]() hiç bişi demiorum,,,,:confuse d: harikasıııın çok ii geldi bu bilemezsin |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Kullanıcı No: 3541 Nerden: mi???
Ettiği Teşekkür: 47 32 Mesajına 48 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 317521 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Çağan Irmak |Bana old and wise çal| 1998 ellerine saalık arzu... ama beni çok korkuttuunn... dizlerim titredi resmeeen yaaaaaaaaa.... noktalım ööle oldu kaldı gbi bişe.... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Kullanıcı No: 3512 Nerden: Amak-ı HayaL ' den
Ettiği Teşekkür: 123 63 Mesajına 137 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 193475 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Çağan Irmak |Bana old and wise çal| 1998 arzuuu saolasın.. ![]() ![]() kötü oldum bak şimdi yaa.. ![]()
__________________ Zamanın olmadığı bir an acaba nasıl? Kesiksiz bir an mıdır bundan sonraki fasıl? |
| | |
![]() |
| Tags |
| kisa metrajli film |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |