![]() |
| |||||||
| Forum Oyunları Kullanıcılar Arasında Oynanabilecek Bütün Oyunları burada paylaşabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Üye ![]() ![]() | Oyun İsmindende anlaşıldığı gibi üsttteki üye hakkında düşündüğümüz bişeyi solicezz.. Yani Diyelimki üstümde bi üye var.. Üstteki üye çok GICIK.. vb. gibi ifadeler işte![]() Hadi ßenden ßaşlayın![]()
__________________ ~~!!UçUrUmUn KeNaRıNdA 0LsAn ßiLé HaYaTa GıCıKlIk 0LsUn Die HeP GüLüMsE!!~~ !!.. beN qüNeŞ Sen qöLqe..buRaSı yaSak böLqe ..!! ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Mega Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Kullanıcı No: 20702 Yaş: 24 Nerden: tavan arasında
Ettiği Teşekkür: 0 3 Mesajına 3 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 109631 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Üstteki Üye Çok ........ ßirii üsteki üye çok yasakcı ![]() saygılar
__________________ geçenin karanlığı değil beni korkutan sensizliğin verdiği acıdır beni yıldıran ölüm değildirdir beni ürküten o buğulu gözlerinden mahrum kalmaktır beni çıldırtan saygılar |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Kullanıcı No: 1641 Nerden: €ski$eHiя
Ettiği Teşekkür: 4 15 Mesajına 41 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 381273 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Üstteki Üye Çok ........ ßirii çok saygılı yanlız bu o bir üstteki üyeyi yorumla vs gibi konularla pek bi benzioo
__________________ Sen dudağımdan apar topar dökülen sözlere virgül koymaya çalışırken, ben ettiğin cümleleri noktalıyordum. [SanaLkampus Hatıra Defteri] |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Kullanıcı No: 22407 Yaş: 22 Nerden: ANKARA
Ettiği Teşekkür: 198 30 Mesajına 70 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 558787 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Üstteki Üye Çok ........ ßirii üsteki üyeeee saygılı biri hemde çok saygılı biriiii ![]() derkennnn olmadııı ![]() gökkubbeeeemmmmm ona ne desem boş yaaovvv o çok şeker,hoş sohbetli benim bidenem |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Mega Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Kullanıcı No: 20702 Yaş: 24 Nerden: tavan arasında
Ettiği Teşekkür: 0 3 Mesajına 3 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 109631 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Üstteki Üye Çok ........ ßirii üsteki üyee gezevemi gevezee ![]() saygılar
__________________ geçenin karanlığı değil beni korkutan sensizliğin verdiği acıdır beni yıldıran ölüm değildirdir beni ürküten o buğulu gözlerinden mahrum kalmaktır beni çıldırtan saygılar |
| | |
![]() |
| Tags |
| oyun, üstteki üye |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |