![]() |
| |||||||
| Forum Oyunları Kullanıcılar Arasında Oynanabilecek Bütün Oyunları burada paylaşabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() | AslınDa Hep OLan AMA Çoğu Zaman FarKına VarmadıkLarınız? yüzünüzü güldüren ufacık şeyler.. Bugün ne Yüzünüzü güldürdü bi düşünün.. küçük mutlulukların farkına vardıkça insan yaşamdan tat almayı daha iyi becerir.olumsuz bir günde bile yüzünüzü güldüren şeyler olmuştur nelerdir bunlar?BUGÜN ne mutlu etti sizi?BİR DÜŞÜNÜN?yediniz bir yemek,gittiğiniz bir mekan,duyduğunuz bir cümle gördüğünüz bir güzellik vs?? Hadi herkes günlük küçük mutluluklarını yazsın bu bölüme? Ben başlıyım.Bugun sıkıcı bir güne uyandığımı hissetim dışarı çıktım ve gördüğüm manzara çok mutlu etti beni.tüm ağaçların dalları ustaca çizilmiş bir resim gibi o kadar asil ve güzel kara bürünmüştüki..o incecik dalların incecik beyaza boyanmış muhteşem manzarası..doğa harikası.. onları öle görünce gülümsedim durup onlara baktım resimlerini çektim benim bugünkü küçük mutluluklarımdan biri bu oldu ?sizin? bu resim alıntı ![]()
__________________ Sen dudağımdan apar topar dökülen sözlere virgül koymaya çalışırken, ben ettiğin cümleleri noktalıyordum. [SanaLkampus Hatıra Defteri] |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Yasaklı Üye... Üyelik tarihi: Sep 2007 Kullanıcı No: 17532 Yaş: 21
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 100 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() | --->: Bugünkü KüçüK MuTLuLUKLaRıNız? Teşekkürler Konu Chaos™ tarafından (19.01.08 Saat 07:05 ) değiştirilmiştir.. Sebep: mp3 Yasak |
| | |
![]() |
| Tags |
| kucuk mutluluklar |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |