![]() |
| |||||||
| Forum Oyunları Kullanıcılar Arasında Oynanabilecek Bütün Oyunları burada paylaşabilirsiniz |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() ![]() | Hadi herkes gerçek ismini ve anlamını yazsın? Hadi herkes ismini ve anlamını yazsın? böyle bir bölüm war hani isimlerin oldğuda..ne bileym hem isimler öğrenilir hemde sizin ismininz aklınızda kalan manası,ne merak ettm işte??
__________________ TeK İsTeĞiM wAr; öZgÜrLüK |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Join Date: Oct 2006 Kullanıcı No: 653 Age: 17
: 0 Rep Puanı : 181129 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Hadi herkes ismini ve anlamını yazsın? Sümeyye- ilk sehit olan kadının ismi... bidee olmamış ham hurmaya deniyormuş , ama emin değilim . biri beni fena kandırmış olabilir tabi =)
__________________ HerKeS Düşman Herkes Riyakar Bir Tek SEn kaLdın yanıMda..... ![]() Hani GÖrmek İSterya GÖzlerİn Bir SAniye icin Canını VEriRsin ÖlürkEn biLE yanımdA Ol SEvDİğim CenNNEt Bile CEkilmez SEnsİz |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() ![]() Join Date: Jun 2007 Kullanıcı No: 5990
: 6 Rep Puanı : 56777 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Hadi herkes ismini ve anlamını yazsın? percihan-özgür dünya((çok değişik bir isim ,ama anlamını sewiorum)) ee neden kimse ismini yasmıooooo:'(
__________________ TeK İsTeĞiM wAr; öZgÜrLüK Last edited by perci; 21.12.07 at 01:21. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Join Date: Jan 2008 Kullanıcı No: 22407 Age: 22
: 286 Rep Puanı : 561787 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Hadi herkes gerçek ismini ve anlamını yazsın? söliimm miii soliimmm miiiii haydi söleee herkesler biliyo benim kim olduğumu ![]() güya saklanmaç oynuyordum hemen sobelendimmm ![]() adım böcük kara böcük yazdım nercücümm burayada taamm mıı ? |
| | |
![]() |
| Tags |
| isim |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |