![]() |
| |||||||
| Forum Oyunları Kullanıcılar Arasında Oynanabilecek Bütün Oyunları burada paylaşabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #2 (permalink) |
| Yasaklı Üye... Üyelik tarihi: Oct 2007 Kullanıcı No: 17828 Yaş: 19
Ettiği Teşekkür: 0 1 Mesajına 1 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 71074 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: herkes forumdan birine şarkı yollasın hehehehehehe ii düşünmüşsüno zaman joss a beyaz bayrak sallıyorum ![]() küslük ters bana rafet-sahiller jossa gitsin ![]() gerekeni yaptım sanıyorum kardeşims in sen![]() ne zaman yardıma ihtiyacın olursa ben burdayım ok.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Kullanıcı No: 5013 Nerden: melekler şehrindenn :))
Ettiği Teşekkür: 287 128 Mesajına 257 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 720948 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: herkes forumdan birine şarkı yollasın bende esmer belama göndereyim o zaman çok özledim onu ![]() ne olsun şarkıı hımm buldum şimdi uzaklardasın |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 163 Nerden: is†۞ηßٺL
Ettiği Teşekkür: 9 9 Mesajına 21 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 411127 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: herkes forumdan birine şarkı yollasın Alıntı:
--küslük ters bana demişsin ama ben kimseyle küsmem sadece kişiliğine ve seviyesine göre arama mesafe koyarım konuşmamaya aynı ortamda karşılaşmamaya muhabbette olmamaya özen gösteririm..ki bundan önce olduğu gibi bundan -sonra da -aynen öyle -olacaktır.. tekrar teşekkürediyorum yine de.. konuya döneyim hemen ben ,şarkı şarkı şarkı şarkıı kime gittsin bu şarkııı ![]() he daoisart'a gitsin kardeşim benim sana ''uçacaksın uçacaksın havalara uçacaksıınn''şarkısı nı yolluyorum kusura bakma yaw aklıma başka bişe gelmedi ordan burdan duyduğum pop şarkılar işte normalde dinlemediğim için pop falan mazur gör daha doğrusu türkçe sınırlı dinlediğim için heh aklıma bitane geldi mesela ''yüksek sadakat DÖNECEKSİN DİYE SÖZ VER''harika o gelsin sana
__________________ ' KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: | |
| | |