![]() |
| |||||||
| Forum Oyunları Kullanıcılar Arasında Oynanabilecek Bütün Oyunları burada paylaşabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() | Arkadaşlar hani okul bitimlerinde herkes birbirlerine düşüncelerini yazar o yıllar boyu saklanır okundukça mazi hatırlanır.bu bölümde öyle bir bölüm. üyeler hakkında düşüncelerin yanı sıra sizin aklınızda kalan bir üye ilgili bir olay burda sizi güldüren hüzünlendiren etkileyen bir olay..yani aklınıza geldikçe şu da şöle olmuştu şuna çok gülmüştüm dediğiniz sanalkampüste ve üyeleriyle gerçekleşen her türlü olayı burda bizlerle paylaşabilirsiniz.gü ldüğünüzilginizi çeken bir mesajı buraya alıntı yapabilirsiniz.aklın ıza ne geliyorsa..okudukça maziye döner gülümseriz.. ![]() :t ey![]()
__________________ Sen dudağımdan apar topar dökülen sözlere virgül koymaya çalışırken, ben ettiğin cümleleri noktalıyordum. [SanaLkampus Hatıra Defteri] |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Kullanıcı No: 1641 Nerden: €ski$eHiя
Ettiği Teşekkür: 4 15 Mesajına 41 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 381273 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Sanalkampüs Hatira Defteri:) ben başlıyım arkadaşlar Alıntı:![]() GÖKKUBBE´isimli üyeden Alıntı![]() evim o kadar büyük olsa bende doğururdum:P hahaha ![]() ![]() bence bunlar evin büyüklüğünden dolayı bu kadar çocuk yapmamışlar..çocukla rdan dolayı büyük evde oturuolar ![]() ![]() c.ronaldo bugun buna çok güldüm çok haklıydı
__________________ Sen dudağımdan apar topar dökülen sözlere virgül koymaya çalışırken, ben ettiğin cümleleri noktalıyordum. [SanaLkampus Hatıra Defteri] |
| | |
| | #3 (permalink) | ||
| Mod Hanım ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Kullanıcı No: 3387 Nerden: çikoLata diyarından =)
Ettiği Teşekkür: 110 28 Mesajına 80 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 331801 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Sanalkampüs Hatira Defteri:) Aslında çok varda aklıma gelenler bunlar.. geldiğinde eklerim ![]() ilk geldiğim zaman Kolera'nın bunu demesi Alıntı:
![]() veee.. Alıntı:
impala'nın böle bir konu açması çok güseldi.. garip olmuştum. Forum içinde ayrı bir konu açılıp doğum günümün kutlanması ewet çok güseldi..vee.. buna çok güldüm küçüklük fotografım için yapılan bir yorum | ||
| | |
| | #4 (permalink) | |||||||
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 163 Nerden: is†۞ηßٺL
Ettiği Teşekkür: 9 9 Mesajına 21 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 411127 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
matrax ın imsasydı çok hoşuma gtti ilk önce imsama sonra günün sözüne matrak ta bana su cewabı wermişti Alıntı:
![]() ![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
bir alkış aldım ![]() we daha sonra Alıntı:
![]() we bende ![]() Alıntı:
![]() bi uyarıyla kapattık ama çok gülmüştüm tanıdık mewzusuna bnm konuyu kapama çabalarım bahanelerm![]() ![]() ![]() hee en güldüğümde 4 haftalık mini etek egzersizleri konusu açmıştım raşitin cewabı ![]() ![]() Alıntı:
![]() ![]() ben daa aklıma geldikçe ekilcem ![]()
__________________ ' KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: | |||||||
| | |
| | #5 (permalink) |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Kullanıcı No: 3932 Yaş: 18 Nerden: Tribünden !!!
Ettiği Teşekkür: 1 17 Mesajına 22 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 300345 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Sanalkampüs Hatira Defteri:) az önce üyenin biri msn de yardım istedi bende meşguldüm arzuya havale ettim "body kit nasıl yapılır?" die sormuş..arzu bana sordu ikimizde forumda öle bişi olmadıgı için bilmiorus tabi..üye anlattı anlattı daha sonra derdini anladık modifiye ile ilgili bişeymiş anlamadıgımızı söledim ve üye bana dediki"sen ne biçim mod.sun daha body kit i bilmiosun" ![]() ![]() burdan ne anlıorus body kit i bilmeyen mod olamıo ![]() deneme mod lara duyurulur![]() |
| | |
![]() |
| Tags |
| hatira defteri, sanalkampus |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |