![]() |
| |||||||
| Forum Oyunları Kullanıcılar Arasında Oynanabilecek Bütün Oyunları burada paylaşabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 (permalink) |
| --->: [ Üç üye Üç yOrum ] Chaos : iyi biri.. ![]() impala : çok tanımıyorum ama geri geldiği için sevindiğim biri niedir bilmem ![]() c.ronaldo : tam bir sportman.. skyline are_zoo ![]() mavibaron..
__________________ Ben bir kelebeğim Yarın öleceğim Kanatlarım emanetti Çırılçıplak gömüleceğim ![]() ![]() Konu are_zoo tarafından (11.08.07 Saat 05:13 PM ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Nerden: €ski$eHiя
Rep Gücü : 4578 Rep Puanı : 455835 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: [ Üç üye Üç yOrum ] ya yorum yapamıyorum tanımadıgım için ama hepsinin paylaşımlarını beğeniyorum.. bende ghetto joss daiosart diyim bunlar geldi aklıma.. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: şoordan Yaş: 22
Rep Gücü : 7506 Rep Puanı : 748703 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: [ Üç üye Üç yOrum ] ghetto : ilk aklıma gelen ruh kardeşi niyeyseee ghetto'nunn az ekmeğini yemedim yaovv,ghetto slm dao : yardımsever,merhamet li veeee makine delisi ![]() joss : iyi biri hııııııııımmmmmmmm hım hım hımm maamud noktalıı sky
__________________ ![]() Muss es sein? Es muss sein! |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Moderatör ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: Amak-ı HayaL ' den
Rep Gücü : 2560 Rep Puanı : 254464 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: [ Üç üye Üç yOrum ] maamud : bi dediğimi iki etmeyen maamudcum o benim.. içten ve samimi yorumlarıyla kendini farkettiren sanal kampüsümüzün medar-ı iftihrı.. çok özledim seni maamud.. noktalı : o benim doğal şekerimm.. bıcır bıcır hiperaktif bi üye.. kampüsümüzün en gözde üyeleriinden.. samimiyetine sonuna kadar inandığım doğalımm.. | hem de hamarat kurabiye yapabiliyo.. |skyline : kendisine kampüsümüzün en çalışkan üyelerinden desek mi ki.. içten yorumlarıyla kampüsümüzdeki yerini almış düzgün adımlarla ilerliyoo hiç bi zamnda pes etmicekk.. ![]() { artık yaz gelsin dimi sıkaayyy.. }Gökkubbe Blastear Rashoağa..
__________________ değişmek zor terketmek.. kocaman yürekLi dostları oLmalı insanın yaşayabiLmek için.. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Avni Aker-Deniz Tarafı KaleArkası Yaş: 20
Rep Gücü : 898 Rep Puanı : 88413 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: [ Üç üye Üç yOrum ] Gökkubbe : hakkında pek bişi bilmiyorum...... Blastear : işini çok ii yapan admin..... Rashoağa : Forumun ağırabisi varmı ötesii ------------------------------------------------------- GheTTo metin54 lazLORD61 ![]() ![]()
__________________ Kod: <?php echo ' Forum Kurallarına Uyalım Uymayanları Uyaralım '; echo ' Şampiyon olalım,Bize kupalar al,Baş tacı yapalım,Biz seni Ersun Yanal '; echo ' iletişim : jack.sparrow@trabzonum61.com'; echo ' Namı-Diğer Kaptan Jack Sparrow '; ?> ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| uye, yorum |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |