![]() |
| |||||||
| Forum Oyunları Kullanıcılar Arasında Oynanabilecek Bütün Oyunları burada paylaşabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #32 (permalink) |
| Mega Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: tavan arasında Yaş: 23
Rep Gücü : 1111 Rep Puanı : 110310 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Alttakinin tel nosunun son rakamını tahmin etme yok benim ki 8 değill senin ki sanırsam galiba bii düşüneyimmm SIFIR olmasın ![]() ![]() saygılar |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: ALMANYA Yaş: 20
Rep Gücü : 138 Rep Puanı : 13544 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Alttakinin tel nosunun son rakamını tahmin etme bilemedinnnnn 7 alttaki senin numaran 6 ile bitiyo
__________________ ALLAHIM SEN BENI DOSTLARIMDAN KORU! DÜSMANIMI ZATEN BILIYORUM... |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Süper Üye ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Rep Gücü : 727 Rep Puanı : 72447 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Alttakinin tel nosunun son rakamını tahmin etme ßilemedinn.. 7 ile ßitiyoo Alttakii senin numaran 5 ile mi bitiyo?????
__________________ !!.. beN qüNeŞ Sen qöLqe..buRaSı yaSak böLqe ..!! ![]() Hayatta Kimse için aqLanmazz.. Zaten aqLamaya deqen insan aqLatmaz!!.. Eqer oLurda ßir qün aqLarsan, ßa$ını dik tut!!.. Gözya$Ların aqLadıqın insan kadar ALÇALMASIN..!! |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Süper Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: istanbul Yaş: 21
Rep Gücü : 1297 Rep Puanı : 129179 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Alttakinin tel nosunun son rakamını tahmin etme bilemedin 1.... şşşttt...altta ki senin kii 3 mü...?
__________________ şeb-i yeldayı müneccim muvakkit ne bilir?Müptelayı gama sor geceler kaç saat |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| alttakinin, tel, nosunun, son, rakamini, tahmin, etme |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |