![]() |
| |||||||
| Fıkralar +18 olmayan Tüm Fıkraları Burada Paylaşabilirsiniz |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 (permalink) |
| Üye ![]() | GÜLMEYENE HELAL OLSUN:D:D Kadinin biri, 46 yasindayken kalp krizi geciriyor ve hastaneye kaldiriliyor Ameliyat masasindayken, olume yakin, birden bir hayal goruyor. Azraili goruyor ve soruyor: "Benim saatim geldi mi?" Azrail cevap veriyor: "Hayir, senin daha 43 sene, 2 ay ve de 8 gunun var". Narkozdan uyandiginda, estetik yaptirmaya karar veriyor. Yuzunu gerdittiriyor, dudaklarini doldurtturuyor ve de goguslerini duzelttiriyor Kisacasi: "Yeniden dogmus gibi" Daha uzun bir sure yasiyacagini bildigi icin simdi, o kadar ameliyatin degdigini dusunuyor. Son ameliyattan sonra, hastaneden tamamen yeni bir insan gibi cikiyor. Karsidan karsiya geciyor ki tam, ambulans carpiyor, oluyor. Cenette Azrail e soruyor: "40 seneden daha fazla yasiyacagimi saniyordum! Neden o zaman bana o ambulansin carpmasini saglayip, beni oldurttun?" Azrail cevap veriyor: "Kiz, ben seni hic taniyamadim!!!"! |
| | |
![]() |
| Tags |
| glmeyene, helal, olsundd |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |