![]() |
| | #1 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() | bir fıkra LAZ İCADİ Dunya Genetik Projeler Yarismasi yapiliyormus. Tum ulkelerden genetik profesorleri yarismaya calismalari ile katilmis. Ilk Fransiz profosorün calismasinin basina gelmisler. Juri baskani calismasinin ne oldugunu sormus Fransiz profösör baslamis anlatmaya:Ben inek genleri ile tavuk genlerini birlestirdim,otraya çikan mahlukatin eti kirmizi et kadar lezzetli, beyaz et kadar saglikli oldu demis.. Ardindan diger çalismalari ulke ulke gezmeye baslamislar. Sira gelmis Turkiye'den bizim Laz profesore, Juri baskani: -"Sizin calismaniz nedir?" diye sormus. Laz profesor anlatmis: "Ben demis, karpuz genleri ile hamambocegi genlerini birlestirdim!" Birden tum juri uyelerinden bir kahkaha kopmus ve baskan Laz profesore "Bu calisma ne ise yarar?" diye sormus. Laz profesor: "Acayip ise yariyor, karpuzu kesiyosun, cekirdekleri kaçisiyoo
__________________ LA İLAHE İLLALLAH "Ey iman edenler! Allah'tan sakınılması gerektiği şekilde sakının ve ancak müslüman olarak ölün." (Al-i îmran: 102) |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Mega Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Kullanıcı No: 20702 Yaş: 24 Nerden: tavan arasında
Ettiği Teşekkür: 0 3 Mesajına 3 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 109631 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: bir fıkra işte türkün ve lazın başarısı ![]() ![]() saygılar
__________________ geçenin karanlığı değil beni korkutan sensizliğin verdiği acıdır beni yıldıran ölüm değildirdir beni ürküten o buğulu gözlerinden mahrum kalmaktır beni çıldırtan saygılar |
| | |
![]() |
| Tags |
| ayet |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |