![]() |
| | #1 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() | Şeytanı kandıran :) Konu önceden verildiyse özür dilerim Adamın biri 40 yıl ibadet eder her fırsatda dua eder Adam:Allahım bana şeytanı göster Allah adamın duasını kabul eder bi kavanuz içinde şeytanı indirir Adam:kavanuzu alır evine gider eşine hanım bak bu şeytan sakın kavanuzun kapagını acma der adam gider şeytan:kadını kandırır bi hava alacam dıye Kadın:kavanuzun kapagını acar şeytan çıkar oh özgürüm der Kadın şeytana derki sen o kavanuza sığmazsın şeytan:ondan cıktım ya görmedinmi der sıgardın sıgmazdın seytan:bak girecem sıgıyommu sığmıyommu ğörürsün seytan kavanuza girer kadın kapagı kapatır şeytan:ellerini açar Allahım beni yaratdında bu kadın milletini niye yaratdın |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Mega Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 174 Yaş: 23
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 177999 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Şeytanı kandıran :) yine yanlış mekan yine....... bu konunun duyurularla ne ilgisi var. hikaye kısmına vs. koyabilirdin. konu açmadan önce foruma şöyle bi göz atınız ve ne nerede bi bakınız. kadının zekası her zaman bi başkadır, yeterki kullanmayı bilsin ![]() saygılarımla... |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Kullanıcı No: 5013 Nerden: melekler şehrindenn :))
Ettiği Teşekkür: 292 129 Mesajına 265 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 732146 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Şeytanı kandıran :) Alıntı:
çok güzelll | |
| | |
![]() |
| Tags |
| seytani kandiran |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |