![]() |
| | #1 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() | Ailenin yeni gelini hiç iş yapmazmış. Bir gün yemekten sonra gelinin kayınvalidesi ve kayınbabası evi süpürmek üzere süpürgeyi alırlar. Maksat gelini uyandırmaktır... Kayınpeder ile kayınvalide başlar tartışmaya; - O, "Ben süpüreceğim." Diğeri; "Ben süpüreceğim." diye... Nihayet gelin beklenen müdahaleyi yapar: - Aaaa!!! Ne ayıp şey!.. Bir gün biriniz, bir gün biriniz süpürün!... Ne var bunda kavga edecek... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 163 Nerden: is†۞ηßٺL
Ettiği Teşekkür: 9 9 Mesajına 21 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 411127 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: geline ders o gelini waryaa ![]() ![]() gerçi kocası adam deilmiş annemi nie yoruyosun kaldır bitarafını da bakıncaana az yardım et dememiş light erkek işte kımıL ![]() ![]() herşey eşiT olmalı gelin de kaynana da iş yapıcak biri bakıp dieri yapmıcak birlikten kuwwet doğar ikiside kolları sıwıcak yoksa anlaşmazlıklar olar kesiin ![]() ya da en iyisi ayrı ewe çıkıcan oh kendi ewinden iyisi war mı bee ![]() ![]()
__________________ ' KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
![]() |
| Tags |
| geline ders |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |