![]() |
| | #1 (permalink) |
| Süper Üye ![]() | Fenerbahçe, Ankaraspor'un genç yıldızı Özer Hurmacı'nın transferi için mavi-beyazlı kulüple anlaşmaya vardı. İHA'nın servis ettiği habere göre Özer Hurmacı gelecek sezon Fenerbahçe forması giyecek. Sarı-lacivertli kulübün Özer'in transferi için Ankaraspor ile anlaşma sağladığı öğrenildi. Fenerbahçe'nin Ümit Milli Takımla birlikte Fransa'da bulunan Özer'le anlaşmaya vardığı ve genç futbolcuyla Türkiye'ye dönüşünde sözleşme imzalayacağı kaydedildi. Özer'in transferi için daha önce Ankaraspor ile Galatasaray anlaşmaya varmış, ancak iki kulüp arasında şartlar oluşmayınca transfer gerçekleşmemişti. 21 yaşındaki başarılı oyuncu orta sahada görev yapıyor. İHA |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Kullanıcı No: 3932 Yaş: 18 Nerden: Tribünden !!!
Ettiği Teşekkür: 1 16 Mesajına 21 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 300345 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Fenerbahçe'de ilk transfer ! oooo !!! ne sevindim anlatamam özer çok büyük bi oyuncu sene başında gs ile anlaşınca açıkçası korkmuştum arda ve o kanatları mükemmel yapacaklar die... ama yine de ziconun onu yedek bırakıp mahvetmesinden korkmaya başladım şimdi ... |
| | |