![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fenerbahçe Ülker, Beko Basketbol liginde 2007-2008 sezonunda geride kalan 24 hafta sonunda rakip potalara toplam 1936 sayı bıraktı. 26 Mart 2008 günü saat 21:00 de Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak Fenerbahçe Ülker- Galatasaray Cafe Crown maçında 2000. sayıya ulaşmamız durumunda bu sayıyı sizce kim atar? Fenerbahçe Ülker takımımızdan hangi oyuncumuzun 2000. sayıyı potaya bırakacağını bilen 50.taraftarımız; Fenerbahçe Ülker'den takımın imzaladığı 1 adet forma ve Ülker hediye paketi kazanacaktır. Yanıtlarınız için mail adresimiz: fenerbahceulker@fene rbahce.org Not: Bir mail adresinden tek bir yanıt kabul edilecektir. Gönderilmesi halinde, diğer yanıtlar değerlendirme dışı bırakılacaktır.
__________________ ' Benim Yüküm mü Çok Ağır Ben mi Acizim ? Bu Kavganın İçinde Yoksa Çok mu Sessizim ? Bak Büyüdü Oğlun Anne Hayalleriyle Yürüdü Bilir Yok Yolun Sonu Ama Dinlemez Gider ... | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: Tribünden !!! Yaş: 18
Rep Gücü : 3428 Rep Puanı : 337716 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Taraftara Büyük Fırsat Fenerbahçenin karşılaşmadaki 64 ve bu sezon ligdeki 2000. sayısını serbest atıştan Willie Solomon kaydetti...Ben bildim Ve İnş. Formayı kazanmışımdır...
__________________ ' Benim Yüküm mü Çok Ağır Ben mi Acizim ? Bu Kavganın İçinde Yoksa Çok mu Sessizim ? Bak Büyüdü Oğlun Anne Hayalleriyle Yürüdü Bilir Yok Yolun Sonu Ama Dinlemez Gider ... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| 2000, fenerbahce ulker, firsat, forma, kim atar, taraftar |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |