![]() |
| | #11 (permalink) | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| --->: “Yüreği yetiyorsa dışarıda da söylesin”
sarı-lacivert formalı gördügü herkesi dışarı atmak için çabaladı durdu!!! ve gslilere gelince tüm maç boyunca tüm pislikleri yaptılar hakem sesini çıkarmadı dün akşam bjk maçında bir penaltı verilmedi herkes onu bahane ediolar... çarşamba hakemler süperdi pazar nie bu kadar kötü oldu? unutmayın bugün fenere yarın diger takımlara!!!
sahaya hakem olarak verilen şahısın birtek gs forması giyip gol atmadıgı kaldı
__________________ ' Benim Yüküm mü Çok Ağır Ben mi Acizim ? Bu Kavganın İçinde Yoksa Çok mu Sessizim ? Bak Büyüdü Oğlun Anne Hayalleriyle Yürüdü Bilir Yok Yolun Sonu Ama Dinlemez Gider ... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | |
| | #12 (permalink) |
| ZEMHERİ AYAZI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: abu_hayat Yaş: 25
Rep Gücü : 3834 Rep Puanı : 381234 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ ![]() kapını çalarsa maziinin eli ne olur bir şişe aç benim için ben hiç ayılamadım gittin gideli sende bir kaç kadeh iç benim için... |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: Tribünden !!! Yaş: 18
Rep Gücü : 3428 Rep Puanı : 337716 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: “Yüreği yetiyorsa dışarıda da söylesin” arkadaşım unutma o maçtan önce de 'BU HAKEM BU DERBİYİ KALDIRAMAZ' diye federasyona tepki yi biz göstermisştik ancak siz maçtan önce hakemi çok istiyordunuz ve sonucunda suçu bize attınız!!! haftalardır dinlenen bir hakem verilmişti o maça ve yine de bu hakejmden daha adaletliydi!!!
__________________ ' Benim Yüküm mü Çok Ağır Ben mi Acizim ? Bu Kavganın İçinde Yoksa Çok mu Sessizim ? Bak Büyüdü Oğlun Anne Hayalleriyle Yürüdü Bilir Yok Yolun Sonu Ama Dinlemez Gider ... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| ZEMHERİ AYAZI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: abu_hayat Yaş: 25
Rep Gücü : 3834 Rep Puanı : 381234 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: “Yüreği yetiyorsa dışarıda da söylesin” bak arkadaşım benimle bu konuda polemiğe girme hakemler konusunda bu sene en çok başı yanan takım beşiktaş kaç puanımızın gttiğini sen benden daha iyi biliyosun benden sana bi abi tavsiyesi bu işler için bu kadar strese girme bu hakem sendromu bitmez tamammı??
__________________ ![]() kapını çalarsa maziinin eli ne olur bir şişe aç benim için ben hiç ayılamadım gittin gideli sende bir kaç kadeh iç benim için... |
| | |
| | #15 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: Tribünden !!! Yaş: 18
Rep Gücü : 3428 Rep Puanı : 337716 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: “Yüreği yetiyorsa dışarıda da söylesin”
__________________ ' Benim Yüküm mü Çok Ağır Ben mi Acizim ? Bu Kavganın İçinde Yoksa Çok mu Sessizim ? Bak Büyüdü Oğlun Anne Hayalleriyle Yürüdü Bilir Yok Yolun Sonu Ama Dinlemez Gider ... | |||||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| derbi, kavga, kufur, lincoln, volkan |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |