![]() |
| | #6 (permalink) |
| --->: “Yüreği yetiyorsa dışarıda da söylesin” maç boyunca tüm pislikleri yaptı gsli oyuncular ve hakem bunların hepsini görmezden geldi!!! ve maç sonu bu futbolcuyum diye geçinen brezilyalı 'ben küfür etmedim' derken kendi takım arkadaşı barış 'küfür etti' dio bu nasıl çelişki ben anlamadım:S
__________________ ' Benim Yüküm mü Çok Ağır Ben mi Acizim ? Bu Kavganın İçinde Yoksa Çok mu Sessizim ? Bak Büyüdü Oğlun Anne Hayalleriyle Yürüdü Bilir Yok Yolun Sonu Ama Dinlemez Gider ... | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: fethiye
Rep Gücü : 2224 Rep Puanı : 220943 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: “Yüreği yetiyorsa dışarıda da söylesin” insan olan sütüne ne yakışıyor sa onu yapar kızmamak lazım adamın sütü bunları el veriyor spor centilmenliktir olmasaydı iyi olurdu zaten hakem katletti bunlara gerek yoktu yakışmadı konu için teşekkürler
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| ZEMHERİ AYAZI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: abu_hayat Yaş: 25
Rep Gücü : 3834 Rep Puanı : 381234 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: “Yüreği yetiyorsa dışarıda da söylesin” ben bi beşiktaşlıyım arkadaşlar eğer büyük takımsan dünya çapında yıldızların varsa ve biz fenerbahçe cumhuriyetiyiz diyosanız hakemle beraber galatasarayı samiyenin çimlerine gömecektiniz bu sadece fenerbahçe için değil tüm takımlar içinm böle hakem falan bahane büyüksen hakemide sahada yeneceksin SAYGILAR
__________________ ![]() kapını çalarsa maziinin eli ne olur bir şişe aç benim için ben hiç ayılamadım gittin gideli sende bir kaç kadeh iç benim için... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Administrator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 537410 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: “Yüreği yetiyorsa dışarıda da söylesin” çoğumuz Boca Juniors-River Plate derbisini dünyanın en büyük derbisi olarak biliyoruz hala, ama Fenerbahçe-Galatasaray derbisi 2007 yılında dünyanın en büük derbisi seçildi. böyle büyük maçlarda bu tür olayların olması anormal bir durum değil. tabii ki istemeyiz olmasını yine de..
__________________ ''Kula bela gelmez Hak yazmadıkça; Hak bela yazmaz kul azmadıkça..!'' |
| | |
| | #10 (permalink) |
| ADANADEMIRSPOR ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 87
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 352148 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: “Yüreği yetiyorsa dışarıda da söylesin” Yenilen tarafta hep bi tahamülsüzlük oluyor bu her takımda aynı geçmiş olsun herkese
__________________ MAVİ DÜŞLERİN LACİVERT GÖLGESİ ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| derbi, kavga, kufur, lincoln, volkan |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |