![]() |
| | #1 (permalink) |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() | İspanyol AS Gazetesi, Fenerbahçe'nin, Brezilyalı yıldız Ronaldo'yu transfer etmek için Milan'a 10 milyon Euro teklifte bulunduğunu yazdı. ![]() ![]() İspanyol spor gazetesi AS, Fenerbahçe'nin, AC Milan takımında oynayan Brezilyalı Ronaldo'ya transfer teklifi götürdüğünü iddia etti. Fenerbahçe'nin Roberto Carlos ile Ronaldo'yu Real Madrid'te olduğu gibi biraraya getirmek istediğini ileri süren AS, ''Başkan Aziz Yıldırım'ın 100. yıl için rüyası Roberto Carlos ve Ronaldo'yu birleştirmek. Fenerbahçe, Milan'a 10 milyon Euro teklif etti ama teklif İtayan kulübü tarafından hemen geri çevrildi'' diye yazdı. Fenerbahçe'nin Ronaldo'ya da Roberto Carlos gibi 3 yıllık sözleşme teklifini götürdüğü belirtilirken, Brezilyalı forvet oyuncusunun Milan'da kalmayı düşündüğü ve sözleşmesini uzatmak için görüşmelere başladığıifade edildi. AS, ancak Shevckenko'nun Milan'a geri dönmesi halinde Ronaldo'nun Fenerbahçe'ye transferi olasılığının gerçekçi olabileceğini kaydetti. ROBERTO CARLOS: REAL MADRİD'TEN AYRILMAK İSTEMİYORDUM AS Gazetesine yer alan bir diğer haberde, Fenerbahçe’nin kadrosuna kattığı Roberto Carlos, ''Real Madrid'ten ayrılmak istemiyordum, ama hayat böyle'' dedi. Kendisini Real Madrid'te ''unutulmayacak bir dönemin parçası'' olarak hissettiğini kaydeden Roberto Carlos, verdiği demeçte, Fenerbehçe'nin de kendisini tekrar önemli hissettirdiğini ifade etti. La Liga'da Mallorca'ya karşı oynanacak son maçta Santiago Bernabeu Stadı'nda Real Madridli taraftarlara veda edecek olan 34 yaşındaki tecrübeli futbolcu, ''Kazandığım kupalardan dolayı kendimi öncelikli hissediyorum, ama bunların hepsini Madrid'in formasını giydiğimden dolayı kazandığımın bilincindeyim. 11 yılda, 3 Avrupa kupası, 3 lig kupası, 2 kıtalararası kupa, 1 Avrupa Süper Kupası ve 3 Kral Kupası kazandım. Ama bir tane eksik var. 4. lig kupasını kazanarak gitmek istiyorum'' dedi. Konu c.ronaldo tarafından (16.06.07 Saat 06:47 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Hızını Alamayan Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Kullanıcı No: 3920 Nerden: paylaşım diyarından....
Ettiği Teşekkür: 0 3 Mesajına 3 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 90676 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: 'Fenerbahçe'den Ronaldo'ya teklif' sagolasın :![]() ![]()
__________________ ....ThE_bEsT_Of_By_HyPaN iS_@_MuRtİ.... ![]() sorunlarınız icin.... :::....::: msn ...:::... hypanis@sanalkampus. org |
| | |
![]() |
| Tags |
| fenerbahceden, ronaldoya, teklif |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |