![]() |
| | #1 (permalink) |
| 20 SORUDA EVRİM TEORİSİNİN ÇÖKÜŞÜ Acrobat (pdf) MS Word (rtf) Almanca,İspanyolca,Fransızca,Endonezyaca,İngilizce,Arapça !...KitapLarını onLine okuyabiLirsiniz , bedavaya indirebiLirsiniz ...! Yukarıda Örnek OLarak Verdim Diğer 270'e aşkın eserini buradan indirebiLirsiniz. FiLmLerini buradan indirebiLİrsiniz Divx ve mpeg formatLarı mevcuttur. Ses kasetLerini mp3 formatında buradan indirebiLirsiniz. MakaLeLerini buradan okuyabiLirsiniz. Şu zamana kadar Harun Yahya gibi bir payLaşımcı görmedim inanın, bütün emekLerini hiç bir ücret istemeden internet ortamında payLaşıyor, yararLanmamak büyük bir kayıp oLur herhaLde. | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 22
Rep Gücü : 3400 Rep Puanı : 336610 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Harun Yahya'nın Tüm EserLeri Teşekkürler bazı cdlerini izlemiştim gayet güzeller
__________________ ____________________ _______________ ![]() l MSN: daoisart@sanalkampus .org --------------------------------------------- |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: istanbul Yaş: 31
Rep Gücü : 1426 Rep Puanı : 140507 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Harun Yahya'nın Tüm EserLeri ben pek inanmıyorum bu kişiye
__________________ LA İLAHE İLLALLAH "Ey iman edenler! Allah'tan sakınılması gerektiği şekilde sakının ve ancak müslüman olarak ölün." (Al-i îmran: 102) |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| e book, harun yahya, islam |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |