![]() |
| | #1 (permalink) |
| Victor Hugo - Sefiller(full) ![]() Bir somun ekmek çaldığı için hapse mahkum edilen ve on dokuz yıl hapis yatan Jean Valjean artık özgürdür; aynı zamanda beş parasız ve de yapayalnız... Serbest bırakıldıktan sonra geldiği Digne kasabasında karnını doyurup başını sokabileceği bir yer arar ama nafile; kasabaya tehlikeli bir yabancının geldiği haberi yıldırım hızıyla yayılmıştır. Çaldığı tüm kapılar yüzüne kapanan Valjean, yüreği, kendisine karşı hiçbir zaman adil olmadığını düşündüğü hayata karşı öfke ve nefretle dolu bir halde geceyi kasaba meydanındaki taştan bir bankta geçirmeye karar verir. Ve işte o an hayatını sonsuza dek değiştirecek bir şey olur. Sevgiyi keşfeden Jean Valjean hayatının geri kalanını kendisi gibi yoksulluğun ve sosyal adaletsizliğin kurbanlarına, yani 'sefillere' yardım etmeye adayacaktır. http://rapidshare.com/files/49799369...ller_full_.pdf
__________________ ![]() Uyan TÜRK evladı uyan!! Otuz kupona alınmadı bu VATAN!! Ateşe dayanabileceğin kadar günah işle!! imza yerine parmak bassam olmazmı ![]() İletişim Mail & Msn : azrailangel@sanalkam pus.org | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Bursa-İstanbul-Edirne
Rep Gücü : 2068 Rep Puanı : 203081 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Victor Hugo - Sefiller(full) Dünya klasikleri arasında baş yapıt sayılabilecek bir eser herkese tavsiye ederim ben de arşivime katıyorum teşekkürler emeğin için
__________________ Kul Köle Olma İşini Yap,Kedi Gibi Pusma Ayağa KALK!!! ------------------------------------------- ![]() iletişim: deltri@sanalkampus.o rg |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 26
Rep Gücü : 4 Rep Puanı : 100 Rep Seviyesi : ![]() ![]() | --->: Victor Hugo - Sefiller(full) Teşekkürler. kontrol ediyorum yine rapidshare malesef! ben bu dosyaları indirmek için Meb in bu engeline nasıl çözüm getirecem. Tıklıyorum. Erişim meb tarfından engelli. Bu soğuk kış gününde E kitapta mı okuyamıyacaz?
__________________ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Rep Gücü : 3305 Rep Puanı : 328129 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Victor Hugo - Sefiller(full) bu kitabı elime ilkokul 5. sınıfta tutuşturdular oku diye... ben bu kitapla okumaktan soğudum doğrusu... tabi bu benim o kitap okuyacak yaşta olmamandan kaynaklandı ama.... teşekkürler paylaşım için... ![]()
__________________ ![]() Konu skyline tarafından (02.12.07 Saat 08:59 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |