![]() |
| |||||||
| Duyurular Yöneticiler Duyuruları Buradan Yapılacaktır |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 (permalink) | |
| Server Op ![]() ![]() | Ödüllü şiirlere göstermiş olduğu katkı ve forum içi davranışlarından dolayı siriyus kardeşimiz sanalkampus.org uzantılı msn ve mail adresini almaya hak kazanmıştır... siriyus@sanalkampus. org NOT: şifre özelden verilecektir.... Hayırlı olsun daimi olman dileğiyle Quote:
| |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Join Date: Sep 2006 Kullanıcı No: 89 Age: 22
: 31 Rep Puanı : 290583 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Ödüllü şiirler ödülü! Tebrik ediyorum siriyus kardeşimi , kardeşi gibi oda burada daimi olacaktır
__________________ ____________________ _______________ ![]() l MSN: daoisart@sanalkampus .org --------------------------------------------- |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Mega Üye ![]() Join Date: Sep 2006 Kullanıcı No: 174 Age: 23
: 0 Rep Puanı : 177999 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Ödüllü şiirler ödülü! Quote:
BENİ ONURLANDIRDINIZ. SİZLERLE OLMAK KARŞILIKLI PAYLAŞIMLARDA BULUNMAK AYRI GÜZEL. CHAOS, KARDEŞ DİYE HİTAP ETMEN BENİ MUTLU ETTİ.(DAOİSART IN Kİ AYRI, O BİLİR:d ) İNŞALLAH BUNA LAYIK OLABİLİRİM. SELAMETLE...
__________________ ![]() YÜREK YANMADIKÇA, GÖZ YAŞARMAZ... | |
| | |
![]() |
| Tags |
| dullu, siirler, odulu_ |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |