![]() |
| |||||||
| Duyurular Yöneticiler Duyuruları Buradan Yapılacaktır |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| 1972 Yılında 6 Mayıs Günü İdealleri düşünceleri uğruna idam edilen üniversite öğrencileri Deniz Gezmiş Yusuf Aslan Hüseyin İnan'ı saygıyla anmak onlarla ilgili yazılar anılar yazmak için bu konuyu açtım arkadaşlar.Hatalarıy la günahlarıyla onlar yaşadılar ve öldüler haketmediler ya da hakettiler ama kimse o yaşta ölümü haketmez.Vadesi gelen gider belki fakat körü körüne idam edilen bu çocukları bi günde olsa hatırlayalım diyorum.Kimine göre terörist kimine göre genç ama ateşli delikanlılar duramadılar inadına üzerine gittiler ve bazen ellerine silah aldılar.Bilen varsa anlatsın hepimiz dinleyelim okuyalım. | |
| |
| | #2 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: dünyada Yaş: 36
Rep Gücü : 39 Rep Puanı : 3468 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: 6 Mayıs 1972'de Devrilen Üç Fidana Selam Ols Aslında onlar geleceğe ibret olsun diye idam edildiler.... Neyin ibretiyse tartışılır....ama ölümleri hiçbir işe yaramadı,yaşasaydıla r bugün bu memlekete cok daha fazla hizmet edebilirlerdi...benc e tabiki..
__________________ Hiçmi Sınır Yok. ![]() |
| |
| | #3 (permalink) |
| Torpilli Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: trabzon
Rep Gücü : 3952 Rep Puanı : 393138 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: 6 Mayıs 1972'de Devrilen Üç Fidana Selam Ols Derinn mewzular arkadaşlar. Unutmayın ki bu ülkede başbakan bile asılmış, kimsenin gıkı çıkmamış... Padişahlar tahttan indirilip boğdurulmuş yine öyle... Solcu arkadaşları anlamaya çalışıyorum. Ülkücülerin de vardır bi çok acılı efsanesi... Örneğin Dursun Önkuzu... Herkes vatanı kurtarmaya çalışıyordu bi şekilde; doğru ya da yanlış... Unutmayın ki bizler yüzyıllardır gençlerini feda etmek zorunda kalmış, asil bir milletin temsilcileri, mirasçılarıyız... Bence bize düşen farklı düşünene sırt çevirip yıllar önce olanlara ağlamak yerine silkinip herkesi kucaklayıp vatan, millet, devlet ve insanlık için çalışmaktır. |
| |
| | #4 (permalink) |
| Brian MoLko ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: Ankara Yaş: 20
Rep Gücü : 669 Rep Puanı : 65000 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: 6 Mayıs 1972'de Devrilen Üç Fidana Selam Ols BoyLe Bir Konunun boyLe Bir Ortamda AcıLması Ne Kadar Dogru biLmiyorum...FarkLı GorusLu InsanLar oLabiLir..Fakat Biz Ortasını buLmaya CaLısıyoruz...OnLarı n Neden oLduruLdukLeri BeLLi(HakLı veya Haksız Demiyorum.).Allah Rahmet eyLesin Demekten BasKa Diyecek Bıseyımız Yok..Bu Tip KonuLar Yuzunden Forumumuz YanLıs TanınabiLir..Konu Kilit!.
__________________ вєиιм уαиı£ѕαмα£αяıм , кєиdιмdє göяdüğüм уαи£ış£αяı düzєℓтє¢єк ιяαdєм уσктυя... dσкυиdυğυм нєя şєу кυяυя νє υмυтѕυz£υктαи , кυşкυ¢υ£υктαи , нιççι£ιктєи σ£υşαи вιя ριѕℓιк ιçιиdє , gözdєи кαувσ£υя.... ιşтє вυ вєим..уα∂α вєℓкι ѕєи... İletisim: SorunLarınız Icın: destek@sanalkampus.o rg RekLam Icın: reklam@sanalkampus.o rg MaiL & MSN: inferno@sanalkampus. org Konu InFeRNo tarafından (06.05.07 Saat 10:03 AM ) değiştirilmiştir.. |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| mayis, 1972de, devrilen, fidana, selam, olsun |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |