![]() |
| |||||||
| Duyurular Yöneticiler Duyuruları Buradan Yapılacaktır |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Page rank (PR) Değerimiz 3 oldu Merhaba arkadaşlar, Sitemizin günden güne nekadar büyüdüğünü az çok görüyorsunuz, görmesi gereken bir kişi daha var ki o da google. Ve nihayet google sitemizin değerini verdi. Birçok büyük siteyle aynı hiti almaktayız ve forumumuzda çok kaliteli içerikler var. Az laf çok icraat diyor ve google page rankımızın " 3 " olduğunu duyurmak istiyorum ![]() Zaten forum anasayfaya google kodlarını koydum ordan da görebilirsiniz ![]() Eminim Pr nin (page rank) ne olduğunu Bilmeyen arkadaşlar vardır, onlar için faydalı olabileceğini düşündüğüm bir dökümanı aşağıdaki linkte veriyorum... Sitemizin bu seviyeye gelmesinde Emeği geçen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürü bir borç biliyorum... Konu Chaos™ tarafından (28.06.07 Saat 08:21 PM ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 22
Rep Gücü : 3400 Rep Puanı : 336610 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Page rank (PR) Değerimiz 3 oldu insallah hep birlikte güzel paylaşımlarla daha da buyuyecegiz , en kısa zaman da PR degerimizin 4 olması dilegiyle
__________________ ____________________ _______________ ![]() l MSN: daoisart@sanalkampus .org --------------------------------------------- |
| | |
| | #5 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: sefiliz
Rep Gücü : 611 Rep Puanı : 60466 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |||||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| page, rank, degerimiz, oldu |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |