![]() |
| |||||||
| Duyurular Yöneticiler Duyuruları Buradan Yapılacaktır |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Şehit AiLeLerine Destek! Banka hesap numaraLarı ArkadaşLar Bu kampanyaya 24 saat içinde 170 bin kişi katımışı ve 33 milyon ytl bağışa ulaşılmıştı.. Şehit ailelerine yardım amacıyla düzenlenen "Terörle Mücadele Kahramanlarına Destek" kampanyasına halkın ilgisi büyük. Fatih Terim önderliğinde HABERTÜRK'te pazar akşamından beri süren kampanyaya hem kurumsal, hem de kişisel destek yağıyor. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt toplanan bağışın Mehmetçik Vakfı’na iletilmesini istiyor. Kampanyaya iş dünyası büyük katkıda bulundu. Hem TÜSİAD, hem TOBB 5'er milyon YTL bağışladı. Doğuş Holding de 2 milyon YTL ile kampanyaya katkıda bulundu. Mehmetçik Vakfı Genel Müdürü Emekli Orgeneral Melih Tunca, Mehmetçik Vakfı'nın desteklerle ayakta duran bir vakıf olduğunu vurguladı. “Bağışların önemi büyük” diyen Tunca, şu ana kadar toplanan bağışların miktarının vakfın bir yılda topladığı bağış miktarından daha fazla olduğunu söyledi. Kampanyaya cep telefonlarından da destek veriliyor. Turkcell ve Avea kullanıcıları 5610, Vodafone kullanıcıları ise 5630'a “destek” yazarak mesaj atabiliyor. Her mesajın karşılığı 5 YTL. Mehmetçik Vakfı’nın hesap numaraları ise şöyle: ZİRAAT BANKASI - İSTANBUL ŞUBESİ YTL Hesabı 343434 - 5001 DOLAR Hesabı 343434 - 5002 EURO Hesabı 343434 - 5003 İŞ BANKASI - BEYOĞLU ŞUBESİ ( ŞUBE KODU: 1011 ) YTL Hesabı 171 65 83 Euro Hesabı 332 11 70 GARANTİ BANKASI - YENİBOSNA ÇARŞI ŞUBESİ ( ŞUBE KODU: 531 ) YTL Hesabı 668 97 98 YAPI KREDİ BANKASI - MERKEZ ŞUBE YTL Hesabı 2013 2013 FİNANSBANK – GÜNEŞLİ ÇARŞI ŞUBESİ YTL Hesabı 165 806 86 EURO Hesabı 165 806 88 Arkadaşlar bu konuya duyarsız kalmıyalım bu vatan bizim vatanımız. Şehidim emanetin namusumdur diyen herkez ailelerimizi desteklemek amacıyla çok değil en azından mesaj atarak destek verebilirsiniz. Sayın Arkadaşlar 5 ytl sizleri ne fakir eder nede zengin gelin el ele verelim ve şehidimizin emaneti olan namusumuzu koruyalım destekliyelim. UNUTMAYIN! UNUTMAYALIM KARDEŞLERİMİZDE VATANI UĞRUNA ŞEHİT OLABİLİR BU YÜZDEN BU ACIYI YAŞAMADAN KİMSE ANLIYAMAZ AMA HİSSEDER. DESTEKLERİNİZ İÇİN ŞEHİT AİLELERİ ADINA BEN TEŞEKKÜR EDERİM... ![]() | |
| |
| | #2 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: Konum yok
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 766778 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Şehit AiLeLerine Destek! Banka hesap numaraLarı http://www.sanalkampus.org/ Anasayfada var aynı konu Burcu ronaldo açmıştı bunu kilitliyorum ordan devam ederiz... |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| sehitaileleri bankahesap numalarali |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |