![]() |
| | #7 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: beyoğlu-istiklal
Rep Gücü : 1023 Rep Puanı : 99671 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Başımız saolsun!!! YA BEN BUNA DAYANAMIYORUM ASKERDEDE ÇOK ŞEHİT CENAZESİ ELİMDEN GEÇTİ ONUN İÇİN CANIM FENA YANIYO KUSURA BAKMAYIN ÇOK KÖTÜ OLDUM YAAAA |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Administrator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 537410 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Başımız saolsun!!! bu mübarek ayda ocaklara ateş düşüren pkkya lanet olsun. aralarında yeni evli ve nişanlı olan ve evin tek direği olanlar varmış. Şehitlik mertebesine yükselmek herkese nasib olmaz. Allah ailellerine sabır ve metanet versin.
__________________ ''Kula bela gelmez Hak yazmadıkça; Hak bela yazmaz kul azmadıkça..!'' |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Rep Gücü : 3678 Rep Puanı : 363874 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Başımız saolsun!!! Allah yakınlarına sabır versin hepimizin başı sağolsun
__________________ ![]() Uyan TÜRK evladı uyan!! Otuz kupona alınmadı bu VATAN!! Ateşe dayanabileceğin kadar günah işle!! imza yerine parmak bassam olmazmı ![]() İletişim Mail & Msn : azrailangel@sanalkam pus.org |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: melekler şehrindenn :))
Rep Gücü : 8546 Rep Puanı : 849789 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Başımız saolsun!!! yeter artık ya kaç tane insanın canı yandı kaç tane ocak söndü bitirsinler artık şu lanet terörü Allah sabır versin bütün şehit ailelerine |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| basimiz saolsun |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |