![]() |
| |||||||
| Duyurular Yöneticiler Duyuruları Buradan Yapılacaktır |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Merhaba sayın üyeler; Bilindiği gibi @sanalkampus.org uzantılı mailleri forum anasayfasındaki msn banner'ından tıklayarak alıyordunuz. Fakat gmail hotmail gibi büyük sistemlerden mail alamadığımız için artık bu sistemi devre dışı bıraktık. Msnlerinizde sorun yaşamazsınız fakat posta kutusu olarak kullanmanız için bize başvuru yapmanız gerekmektedir, en geç 24 saat içinde açılacaktır. Artık maillere webmail.sanalkampus. org adresinden daha hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabileceksiniz.. İletişim/Mail : destek@sanalkampus.o rg NOT: Mail olarak kullanmak isteyenler yukardaki adrese kullandıkları mail adresini ( örn : isminiz@sanalkampus. org ) bildirmeleri gerekir... | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| ZEMHERİ AYAZI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: abu_hayat Yaş: 25
Rep Gücü : 3834 Rep Puanı : 381234 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Mail sistemi hakkında önemli duyuru eyvallah
__________________ ![]() kapını çalarsa maziinin eli ne olur bir şişe aç benim için ben hiç ayılamadım gittin gideli sende bir kaç kadeh iç benim için... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: | Quds |
Rep Gücü : 7744 Rep Puanı : 770486 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Mail sistemi hakkında önemli duyuru oldu oldu,, ilk mailimi bile aldım hatta ![]() çalışmalarınızın ve başarılarınızın devamını dileriz
__________________ ![]() .. '' herşeyin, - - - gitmesi gerektiği gibi,, gittiğini, - - - - - bilmeyi / / /öğrenin ,, .. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Rep Gücü : 3305 Rep Puanı : 328129 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Mail sistemi hakkında önemli duyuru aslında son zamanlarda kullanılıyordu benim adres ama bugün baktım, mail olarak kullanılmıyor... neyse gönderdim , şimdiden teşekkürler ![]() ![]()
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| mail sistemi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |