![]() |
| | #12 (permalink) |
| Yeni Üye Join Date: May 2007 Kullanıcı No: 4046
: 0 Rep Puanı : 3577 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: hoşgeldin ramazan Çok tşkler arkadaşlar sizlerin de ramazan ayı mübarek olsun. evet şeytan bağlanırmış yani kendi irademizle başbaşayız günahsız bir ramazan dilerim Kötüler şeytanla işbirliği de yapamayacak bir ay ...
__________________ Bırak gözyaşLarımı siLmeyi. YapabiLiyorsan kahkahaya boğ beni ! Boşver yanağımı , dudağımı ... Cesaretin varsa YÜREĞİMDEN ÖP BENİ ! ... |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Süper Üye ![]() Join Date: Aug 2007 Kullanıcı No: 15295
: 0 Rep Puanı : 30873 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: hoşgeldin ramazan rabbim inşallah daha nice güzel ramazanlar görmeyi nasip etsin cümleten ramazanımız mübarek olsun arkadaşlar
__________________ Dediler ki hayat güzel eğriyi doğruyu bilenler Dediler ki umut sürer insanları seversen eğer İyiler kazanır kötülükler kazınır dediler Mutlu olmak için mutlu etmek yeter dediler Tekrar gözden geçirdim yalan söylememişler |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Join Date: Sep 2007 Kullanıcı No: 16830 Age: 31
: 0 Rep Puanı : 140507 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: hoşgeldin ramazan amin cümlemizin
__________________ LA İLAHE İLLALLAH "Ey iman edenler! Allah'tan sakınılması gerektiği şekilde sakının ve ancak müslüman olarak ölün." (Al-i îmran: 102) |
| | |