![]() |
| | #1 (permalink) |
| Bir İyi Bir Kötü Haber.. öncelikle sevgili Chaos ve Raşit Abi'nin(RashoAğa) affına sığınarak sizlere önemli gördüğüm iki haberi duyuracağım arkadaşlar. sevinçlerimizi paylaştığımız gibi, üzüntülerimizi de paylaşmalı ve acılarımıza ortak olmalıyız diye düşünüyorum. bir süredir aramızda olamayan, forumumuzun ağır abisi RashoAğa'yı merak ettiğim için halini hatırını sordum. O da, aramızda olamamısının sebebini açıkladı. İyi haber: Chaos'un abisi yaklaşık bir hafta önce dünya evine girmiş bulunuyor. Aynı zamanda RashoAğanın da amcaoğlu olan abimizin düğünü hayırlı olsun. Allah bir ömür boyu, beraber mutluluklar versin ve bir yastıkta kocamak nasip etsin. Kötü haber: Düğünden birkaç gün sonra gelen ve bu mutlu günün hemen ardından gelen babaannenin vefat haberi ![]() Aynı zamanda Raşit abinin de babaannesi olan merhuma Allahtan rahmet, kalanlara başsağlığı ve uzun ömürler diliyorum. Chaos ve RashoAğa başınız sağolsun..
__________________ ''Kula bela gelmez Hak yazmadıkça; Hak bela yazmaz kul azmadıkça..!'' | |
| |
| | #2 (permalink) |
| [eLzeM] ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: çikoLata diyarından =)
Rep Gücü : 4387 Rep Puanı : 436512 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Bir İyi Bir Kötü Haber.. haklsın burada herşeyi paylaşıyorus. ve böle konularda da desteğimizi esirgemememiz lasım.. Allah rahmet eylesin bu durumlarda konuşmayı pek beceremem Rabbim geride kalanlara sabır versin.. ßaşınız sağolsun.. ![]() ![]()
__________________ Ben bir kelebeğim Yarın öleceğim Kanatlarım emanetti Çırılçıplak gömüleceğim ![]() ![]() |
| |
| | #3 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: is†۞ηßٺL
Rep Gücü : 4836 Rep Puanı : 477348 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Bir İyi Bir Kötü Haber.. burada nasıl mutluluklara sewinçlere ortak oluyorsak üzüntülere we acılara da ortak olmamz gerekir ''dost acı günde belli olur'' 2 kardeşiminde başları saolsun..kötü bir durum nasıl söylenr bilinmez bu durumlarda pek konuşamam ama dünya ewine giren arkadaşa da mutluluklar diliyorum durum kötü gerçktn ne diyelim fazla söze gerek yok klasikleşmş bir söz blki ama zaman herşeyin ilacı diyelim söyleyecek söz bulamıyorumözür dilerim ama bilin kiacınızdada yanınızdayım arkadaşlar herzaman...
__________________ ' ![]() ....DüŞ''düŞLEr£.... KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| |
| | #4 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: | Quds |
Rep Gücü : 7734 Rep Puanı : 769486 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Bir İyi Bir Kötü Haber..
başınız sağolsun,,,, Rabbim geride kalanlara sabır versin
__________________ ![]() .. '' herşeyin, - - - gitmesi gerektiği gibi,, gittiğini, - - - - - bilmeyi / / /öğrenin ,, .. | |||||||||||||||||||||||
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| iki duyuru |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |