![]() |
| | #1 (permalink) |
| Çok önemli!!!! www.fortlak.com Türklerin güçsüz olduguna dair bir site yapılmıs ve bu sitede Türkiye nin bir bölümü kürdistan olarak gösterilmiş Eğer sitedeki ankette I don t agree Turks are powerfull secenegi 250 000 i gecerse site sahibi siteyi Turklere wercek sizde siteye girip I don t agree Turks are powerfull diyin..msn yoluylada herkese dağıtın lütfenn...damarınızd a türk kanı taşıyorsanız!!! Konu UrfaN tarafından (16.05.07 Saat 09:57 PM ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: Burda =) Yaş: 17
Rep Gücü : 1856 Rep Puanı : 183454 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Çok önemli!!!! simdi ben bişiler derdim bunlara ama demiiiiim Yorumsuz ... saolasın
__________________ HerKeS Düşman Herkes Riyakar Bir Tek SEn kaLdın yanıMda..... ![]() Hani GÖrmek İSterya GÖzlerİn Bir SAniye icin Canını VEriRsin ÖlürkEn biLE yanımdA Ol SEvDİğim CenNNEt Bile CEkilmez SEnsİz |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: | Quds |
Rep Gücü : 7744 Rep Puanı : 770486 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Çok önemli!!!! sinir bozucu,, ve üzücü,, saçmaladıklarının farkında diilller :S yav bişiye takıldım bööle bişiye ne die kalkışmışlar acaba,,, tuhaf yavf
__________________ ![]() .. '' herşeyin, - - - gitmesi gerektiği gibi,, gittiğini, - - - - - bilmeyi / / /öğrenin ,, .. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| cok, onemli____ |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |